Haberler

Jesus'tan bomba Arda hamlesi! Fenerbahçe taraftarının Alex özlemi Başakşehir maçında bitiyor

Güncelleme:

Arda Güler, Başakşehir maçında tıpkı idolü Alex de Souza'nın yıllarca oynadığı gibi ikinci forvet rolünde görev alacak. Böylece ceza sahası çevresinde topla daha fazla buluşacak genç yıldız, gole daha yakın olacak. Asıl pozisyonuna geri dönecek olan futbolcu, Fenerbahçe taraftarının Alex'ten sonra bu pozisyonda izlemeyi en çok istediği isimdi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Başakşehir maçı öncesi Arda Güler'i yeni bir rolde deniyor. Portekizli hoca, Alex de Souza'yı Fenerbahçe efsanesi yapan ikinci forvet pozisyonunda Arda Güler'i oynatacak.

ARDA ASIL GÖREV YERİNE GERİ DÖNÜYOR

Fanatik'te yer alan habere göre, Arda Güler, Başakşehir karşılaşmasında sağ kanatta değil, Valencia'nın arkasında ikinci forvet rolünde oynayacak. Asıl pozisyonuna geri dönecek olan 18 yaşındaki futbolcu, Fenerbahçe taraftarının Alex de Souza'dan sonra bu pozisyonda en çok görmek istediği isimdi.

ARDA'NIN KARNESİ

Arda Güler, Fenerbahçe formasıyla bu sezon 25 resmi maça çıktı. Sarı-lacivertliler bu karşılaşmalarda 4 gol ve 4 asistlik performans gösterdi.

Jesus'tan bomba Arda hamlesi! Fenerbahçe taraftarının Alex özlemi Başakşehir maçında bitiyor

Jesus'tan bomba Arda hamlesi! Fenerbahçe taraftarının Alex özlemi Başakşehir maçında bitiyor

Jesus'tan bomba Arda hamlesi! Fenerbahçe taraftarının Alex özlemi Başakşehir maçında bitiyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alex De Souza Arda Güler Başakşehir Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (3)

ercan gurbhetchi:

Bu akşam oynanacak başakşehir maçında fbye 80 dk verilen penaltı kararı doğru mu sizce:)?

35
36
yanıtYanıtla
samet başdan:

dün akşam gs nin golünden önce kazandığı duran top kararı ne kadar doğruysa; Fenerinkide okadar doğrudur kardeşim :)

16
15
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

otototp hee faul değil:) Penerbahçeli kardeşim. Gs aleyhine verilen penaltı fb ye verilse (ki verilemez) fb 533 tane açıklama yapar, tvlere çıkarlardı:) BJK maçında uydurma penaltı arda uçtu:) A.gücü maçını uydurma penaltı ile aldınız. Dirsekler vs:)

yanıt1
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title