Haberler

İstanbul'da akılalmaz olay! Şoförünün ihanetine uğrayan Diagne, fırına sığındı

Güncelleme:

Fatih Karagümrük'ün yıldızı Mbaye Diagne, önceki gece özel şoförünün ihanetine uğradı. Mekan çıkışında aracına ve şoförüne ulaşamayan deneyimli golcü, bir ekmek fırınından yardım istedi. Fırında oturarak şoförüne ulaşmaya çalışan Diagne'nin yardımına bekçi ve polisler koştu. Öte yandan alınan bilgilere göre, bahse konu olan otomobilin şoförün üzerine kayıtlı olduğu ve tarafların birbirlerinden şikayetçi olmadıkları öğrenildi.

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün yıldızı Mbaye Diagne, geçtiğimiz gece akılalmaz bir olay yaşadı. Yıldız futbolcunun özel şoförü, futbolcuyu bir mekana bıraktıktan sonra araçla birlikte sırra kadem bastı.

ŞOFÖR ORTADAN KAYBOLDU

Fatih Karagümrük forması giyen Mbaye Diagne'nin özel şoförü iddiaya göre yıldız futbolcu kendisini saatlerce beklettiği için araç ve içindeki özel eşyalarla birlikte ortadan kayboldu. Daha sonra fırına sığınan Diagne'ye bekçi ve polisler yardım etti. Şoförün Ümraniye'deki bir eve gittiği tespit edilirken, polisle beraber eve giden futbolcu, şoföründen şikayetçi oldu.

İstanbul'da akılalmaz olay! Şoförünün ihanetine uğrayan Diagne, fırına sığındı

DIAGNE ŞİKAYETÇİ OLMADI

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Mbaye Diagne "Özel çalışanımla ilgili haber konusunda bu açıklamayı yayınlamam gerekmiştir. İlgili kişi hakkındaki süreç yargıya intikal etmiş ve konu benim tarafımdan kapanmıştır." ifadelerini kullandı.

İstanbul'da akılalmaz olay! Şoförünün ihanetine uğrayan Diagne, fırına sığındı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Karagümrük Mbaye Diagne İstanbul Ekmek Fatih Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (4)

Ercan Ercan:

ülkem adına utanç verici. Osmanlı da oslaydı o hırsızlığı yapabilimirmiydi? avurpa kanunlarıyla 35 kere daha yapar

204
187
yanıtYanıtla
Ali Fuat Alin:

güzel kardeşim bunun osmanlıyla avrupayla ne alakası var nasıl getirip bağdaştırdın anlamadım, bu karekter meselesi bu onur meselesi bu hasiyet meselesi ve ne senin nede benim bilmediyimiz mesele, getirip sağa sola iliştirip milli mesele yapma

yanıt0
yanıt0
turan atsız:

ne diyosun değişik kafan mı güzel yok timur devleti kanunları daha iyiydi gerçi sen hamurabi kanunları bile isteyebilirsin ülkede herkes uydurup uydurup yüklüyor internete video senin gibi izleyenlerde bilyorda konuşuyor sanıyor.

yanıt14
yanıt3
Al Timberland:

hay sana da osmanlına da

yanıt31
yanıt15
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title