Haberler

İspanyda'da matador, şov yapayım derken canından oluyordu!

Güncelleme:

Madrid'de yapılan boğa güreşinde matador Roman Collado, kılıç ile boğaya vurmaya çalışırken boğa, boynuzunu matadora sapladı. Collado'nun atar damarında yırtık oluştuğu ve iki ameliyat geçirdiği ifade edildi.

İspanya'nın Madrid şehrinde yapılan boğa güreşinde 26 yaşındaki matador Roman Collado, elinde kılıç ile boğaya vurup öldürmeye çalışırken boğa boynuzunu matadorun bacağına sapladı. Ardından boğa, matadoru havaya kaldırıp yere vurdu.

2 KEZ AMELİYAT OLDU

Bu sırada matadorun arkadaşları koşup boğanın dikkatini dağıtarak Collado'yu boğanın boynuzlarından kurtardı. Arkadaşları tarafından sağlık merkezine kaldırılan matadorun uyluk atar damarında yırtık oluştuğu, damarın tekrar dikilmesi için iki ameliyat geçirdiği belirtildi.

İspanyda'da matador, şov yapayım derken canından oluyordu!

BOĞA HAYATINI KAYBETTİ

Collado'nun arkadaşı matadorun durumunun iyi olduğunu ancak yoğun bakımda tutulmaya devam ettiğini, boğanın ise aldığı darbeler ile hayatını kaybettiğini belirtti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İspanya Madrid Haberler

500

Yorumlar (14)

HURİ:

hangisi cani acaba hayvana işkence yapanlar mı yoksa dilsiz olan hayvanmı

14
0
yanıtYanıtla
Adam:

üzüldük mü? Hayır . . zerre kadar üzülmedik o hayvanlara yapılan eziyetlerin hesabını nasıl verecekler öbür tarafta acaba

13
0
yanıtYanıtla
ASLI:

BOĞA İÇİN ÜZGÜNÜM :(

8
0
yanıtYanıtla
ZaZa12:

Keşke canından olsaydın bu tür etkinlikler benim ülkemde yapılsaydı yemin ederim kendilerini medini zanneden o pis avrupalılar şimdiye dek kıyameti koparmışlardı ama söz konusu kendileri olunca sadece masum bir etkinlik oluyor pislikler. . . .

7
0
yanıtYanıtla
Fevzi:

Modern avrupada hayvanı delik deşik eden bu vahşiler o hayvancağızlardan nasıl helallik isteyecekler? Ben müslümanım mesela asla bir canlıya kıyamam.

6
0
yanıtYanıtla
hayvanlik:

ikisi de hayvan

4
1
yanıtYanıtla
M.B:

iyi olmuş zevk için bu hayvanlara ettikleri ele avuca sığacak gibi değil. Boğanın tarafındayım eline sağlık.

5
0
yanıtYanıtla
REF:

Her yıl binlerce milyonlarca büyük baş kücük baş hayvan zulüm ypılarak öldürülüyor tık yok milyonlarca kişi tek büyük başı öldürürken sorun var öylemi

2
2
yanıtYanıtla
Deli:

İkisi de olmasın

yanıt0
yanıt0
Frankfurt:

O. Boğanın gözleri kör olsun buynuzları tam da ak ciyere yada tam da matadorun kalbine denk getirememiş ben ona özüldüm

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title