Haberler

İsmail Yüksek, Türk futbolunun istenmeyen adamları Kuntz ve Jesus'a sahip çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin başarılı orta sahası İsmail Yüksek, kendisine milli formayı ilk kez veren Kuntz ve sarı-lacivertlilerin eski hocası Jorge Jesus'a teşekkür etti. Milli futbolcu, Türk futbolunda adeta istenmeyen adam ilan edilen 2 hocanın kendisinde büyük emeği olduğunu belirtti.

Formunun zirvesinde olan Fenerbahçe'nin yıldızı İsmail Yüksek, Beyaz TV'ye açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, Stefan Kuntz ve Jorge Jesus'a teşekkür etti.

"BENDE EMEĞİ ÇOKTUR"

İsmail Yüksek yaptığı açıklamada, "Stefan Kuntz'a da teşekkür ediyorum. Kendisi Milli Takım formasıyla kavuşmamı sağlayan hocamdır, teşekkür ediyorum." dedi. Jesus'a da parantez açan Yüksek, "İsmail Yüksek olma yolunda devam ediyorsam Jesus'un bende emeği çoktur." ifadelerini kullandı.

"RÜYADA MIYIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM"

Milli futbolcu açıklamasının devamında, "İnanılmaz bir destek görüyoruz herkesten. Son 2 senedir benim için çok güzel günler geçiyor. Bursaspor'la 3 sezon önce küme düştükten sonra Fenerbahçe forması giydim, sonra Milli Takım'a seçildim. Hayallerim gerçek oluyor. Bazen rüyada mıyım diye düşünüyorum, ne zaman uyanacağım diyorum. Bazen de gerçekçi olmak gerekiyor. Bugünlerin geleceğini biliyordum çünkü çok çalıştım. Daha da güzel günler veririm. Allah'a şükürler olsun bana güzel günler gösterdi. Daha nasıl günler günler göreceğim bilmiyorum." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İsmail Yüksek Jorge Jesus Fenerbahçe Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title