Haberler

İnegölspor'un Yeni Sezona Hazırlıkları

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'da teknik direktör Osman Özdemir, camiadan sabır istedi.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'da teknik direktör Osman Özdemir, camiadan sabır istedi.

Teknik direktör Özdemir, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolu kampının ardından yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde yeniden başladıklarını söyledi.

İnegölspor'un Türk futbolunda belli bir yere sahip, marka bir takım olduğunu belirten Özdemir, "Biz de bu markaya uygun bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla yapılan yeni transferler var. Geçen yıldan iskeleti olmayan bir kadro. Yepyeni bir kadro. Tabii ki biz de düşüncelere uygun takım oluşturmaya çalışıyoruz." dedi.

Özdemir, camiada yeni sezonla ilgili bir üst lige çıkma hedefi bulunduğuna da dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Böyle bir hayalimiz var açıkçası. Bu hayalimizi gerçekleştirmek istiyoruz. Ama bu hayal sadece oyuncular ve teknik kadro ile olacak bir şey değil. Tüm şehrin bu işi sahiplenmesi lazım. Tek yürek olması lazım. Yönetim, personel, basınımız aynı şekilde hareket etmeli. Eğer biz bu hedeflerimizi ne kadar çok iliklerimizde hissedersek o kadar o hedefe yakın oluruz diye düşünüyorum. Bundan sonraki dönemde biz ne kadar içerimizde bu sinerjiyi oluşturabilirsek, o kadar başarılı olacağımızı düşünüyorum. Herkesin sabırlı olması lazım. Kafamızda bir hedef var ve bu hedefe ulaşabilmek içinde tek yürek olmamız gerekiyor."

Kaynak: AA / Spor

İnegölspor Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title