Haberler

Igor Tudor'un Yönettiği Udinese, Inter'e 4-0 Yenildi

Güncelleme:

İtalya Serie A'da Inter, Igor Tudor'un teknik direktörlüğünü yaptığı Udinese'yi deplasmanda 4-0 yendi. Tudor'un takımı düşme hattının 3 puan üzerinde yer alıyor.

İtalya Serie A'da, Igor Tudor yönetimindeki Udinese, kendi evinde İnter'i konuk etti ve 4-0'lık skorla mağlup oldu

Karşılaşmanın ilk yarısı, 12. dakikada Andrea Ranocchia, 43. dakikada Rafinha ve 45. dakikada Mauro Icardi'nin golleri ile 3-0 İnter üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıda ise 71'de Borja Valero sahneye çıktı ve skoru 4-0'a getirdi ve puanını 69'a yükseltti.

UNINESE 40 DAKİKA 10 KİŞİ OYNADI

Öte yandan Udinese'de Seko Fofana 49. dakikada kırmızı kart ile oyun dışı kaldı.

Bu sonuçla düşme hattının ateşini daha çok hisseden Udinese ise 34 puanda kaldı.

Udinese'nin başında ikinci maçına çıkan İgor Tudor ise 1 beraberlik (Benevento 3-3) ve 1 mağlubiyet ile henüz galibiyet göremedi.

İnter gelecek hafta evinde Sassuolo'yu konuk edecek, Udinese ise Hellas Verona deplasmanına gidecek.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Andrea Ranocchia İtalya Serie A Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

cimbom49:

aykut kocaman diyorki akhisar yedeklerle çıkıyor eğer bu maçı akhisar kazanırsa diğer takımlara hakösızlık olur. . . . lann bursa üç gündür antremana çıkmıyor. . . konya maçındad kaleci serkan mahsuz gol yedi diyen siz değilmiydiniz. . adam niye o zaman penaltıyı çıkardı niye 70''dkkaya kadar gol yemedi galatasaray tek kale yapmasına rağmen

2
2
yanıtYanıtla
cimbom49:

bütün fenerlilere sesleniyorum bugüne kadar bütün maçlarınızda kayabettiğiniz maçlarda berabaere kaldığınız maçlarda hep hakeme suç attınız yok haem fetöcü yok hakem maçı iyi yönetemedi hekemsiz birşeyi yapamıyomusunuz niye fenerbahçe hakemle kazandığı maçları konuşmuyor bir teknik direktörün bu kadar sansörce hekemin arkasından tiyatro yapmasına hazmedemiyorum. . . . aykut kocaman değilmiydi fenerde olan bir dünya yıldızını alexi kendi gol rekorunu kırmaması için resmen gönderdi bu kadar alçak olan

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title