Haberler

Hollanda basınına göre Fenerbahçe, Başakşehir'den ayrılan Elia ile ilgileniyor

Güncelleme:

Medipol Başakşehir'le sözleşmesi sona eren Eljero Elia için Fenerbahçe adı öne çıktı. Hollanda basınında sarı-lacivertlilerin sürpriz bir opsiyon olarak dikkat çektiği vurgulandı.

Süper Lig'de Medipol Başakşehir'le şampiyon olan Eljero Elia için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Hollanda basınında yazılan haberlerde, Fenerbahçe'nin Elia ile ilgilendiği aktarıldı.

Başakşehir ile sözleşmesi sona eren 33 yaşındaki oyuncu için sarı-lacivertlilerin devreye girdiği yazıldı. Elia'nın Panathinaikos ya da Hollanda'da herhangi bir kulübe gitmesinin imkansıza yakın olduğu vurgulandı. Ancak deneyimli yıldız için Fenerbahçe opsiyonunun önemli bir hal alabileceği kaydedildi. Hollandalı oyuncu bu sezon 23 lig maçında 3 gol atıp 2 asist yapmıştı.

"BİZE GELMESİNİ ÇOK İSTİYORUM"

ADO Den Haag Teknik Direktörü Aleksandar Rankovic, daha önce yaptığı açıklamada Başakşehir ile sözleşmesi sona eren Eljero Elia'yı çok istediğini söylemişti.

Voetbal Primeur'a konuşan Rankovic, "Eljero Elia'yı tüm ADO Den Haag yönetimi çok istiyor. Yalan söylemeyeceğim, ben de çok istiyorum. Neler olacağını göreceğiz. Şu ana kadar aramızda bazı görüşmeler oldu. Ancak, futbol dünyasını da anlıyorum. Elia profesyonel bir futbolcu. Hala çok formda ve fit. Şu anda elimizden gelen, Elia'nın teklifimizi kabul etmesini ummak." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eljero Elia Fenerbahçe Başakşehir Hollanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (1)

Geri dönüşüm tesisi oldular:

Atık tesislerine döndü.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title