Haberler

Onyekuru, Fenerbahçe tribünlerine yaptığı hareketi sosyal medya hesabından da paylaştı! Taraftardan tepki yağıyor

Güncelleme:

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe'nin sahasında Adana Demirspor'u 4-2 mağlup ettiği maçta Onyekuru, sarı-lacivertlilerin ağlarına gönderdiği golün ardından 'ağlama' hareketi yaptı. Galatasaray'da forma giydiği dönemde de aynı sevinci yapan futbolcu, maç sonu Instagram paylaşımında ise instagram "4. yıldızı alana kadar sakin olun" yazarak gol sevinci resmine yer verdi. Sevince ve paylaşımı Fenerbahçelilerden tepki geldi.

Fenerbahçe ile Adana Demirspor, Süper Lig'in 3. haftasında Ülker Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi sarı-lacivertliler 4-2 kazandı. Sarı-lacivertliler bu galibiyet ile birlikte 7 puanla liderlik koltuğuna oturdu.

FENERBAHÇE TRİBÜNLERİNE 'AĞLAMA' HAREKETİ YAPTI

Adana Demirsporlu Henry Onyekuru, Fenerbahçe ağlarına golünü attıktan sonra yaptığı hareketle dikkatleri üzerine çekti. Nijeryalı oyuncu maçın 64. dakikasında Fenerbahçe ağlarını havalandırarak skoru 3-2'ye taşıdı. Golünü attıktan sonra ise Onyekuru, tribünlere doğru 'ağlama' hareketiyle sevincini gerçekleştirdi.

Henry Onyekuru'dan 'ağlama' sevinci

GALATASARAY FORMASIYLA DA YAPMIŞTI

Onyekuru, Galatasaray'da forma giydiği dönemde de Fenerbahçe ağlarına gol attıktan sonra aynı sevinci yapmış ve Fenerbahçe taraftarının tepkilerini üzerine çekmişti.

4. YILDIZI ALANA KADAR SAKİN OLUN

Onyekuru ayrıca maçın sonunda yaptığı paylaşımla da çok konuşuldu. Onyekuru instagram paylaşımında ""4. yıldızı alana kadar sakin olun" yazarak gol sevinci resmine yer verdi.

Henry Onyekuru'dan 'ağlama' sevinci

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henry Onyekuru Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (10)

sadece kadir:

HELAL OLSUN SANA ONYEKURU. BU ARADA MH YANDAŞIN YAPTIKLARINI GÖRMEYİP BUNA LAF YAPANLAR SUSSUNLAR. .SNEIJDERİN DE DEDİĞİ GİBİ FENER AĞLAMAAAA

25
48
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

Adam diye yazılır Onyekuru diyede okunur keza Belhanda da öyle. Akşam fb nal topladı adamın arkasında, hakem faktörü olmasaydı skor tam tersi Adana demirin lehineydi.

19
47
yanıtYanıtla
ali can:

onyekuru adamdır.

19
37
yanıtYanıtla
Mehmet Alper Hakan:

fener işte. adama öyle bi kor ki acısını 40 sene atamazlar üzerlerinden.

24
7
yanıtYanıtla
MHSN SRC :

En son koyan onyekuydu galiba.

yanıt0
yanıt1
İlker Serdar:

Ordaki taraftar inse,o iki tane kendini bilmeze gerekeni yapsa müstehaktı,taraftara helal olsun sükuneti korumayı bilmiş,zamanı geldiğinde fenerin aldığı her yıldızı hissedeceksiniz,efendi olmayı öğreneceksiniz

3
1
yanıtYanıtla
Erdinç erbay:

4-4-4- dediniz sizi kırmadılar 4 tane attılar. Daha ne istiyorsunuz

3
1
yanıtYanıtla
İlker Serdar:

Hadi ordan

0
1
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

adamın kanına işlemiş gs ne yapsın

0
0
yanıtYanıtla
murat taşkan :

milliyet gazeteside şöle bi başlık atmış:onyekuru fenere imza atacaktı son dakikaya kadar onyekuru fb yi bekledi fb de dönmeyince öfkesinden dolayı bu maçta hırçındı.Hahahahahhahh diye gülerim ulan çamura bak ya bu fb li medya yalan haberde çamur atmada üstlerine yok.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title