Haberler

Hatayspor-Galatasaray maçının hakemi Fırat Aydınus'un yerine başka bir hakem atandı

Güncelleme:

Süper Lig'deki kritik Hatayspor-Galatasaray maçının hakemi değişti. Koronavirüs testi pozitif çıkan Fırat Aydınus'un yerine mücadeleye Abdulkadir Bitigen atandı. Yaklaşık 2,5 yıldır Sarı-Kırmızılı takımın maçını yönetmeyen Aydınus, hastalığı nedeniyle yine bir Galatasaray maçı yönetememiş olacak.

Futboldan dünyasından koronavirüs haberleri gelmeye devam ediyor. Futbolculardan sonra hakemlerde de vakalar görülmeye başlandı. Yarın 18.00'de Hatay'da oynanacak Hatayspor- Galatasaray karşılaşmasının hakemi Fırat Aydınus, koronavirüse yakalanması sebebiyle bu mücadelede görev yapamayacak. Aydınus'un yerine Abdülkadir Bitigen'in düdük çalacacağı bildirildi.

TEPKİ GÖRMÜŞTÜ

Bu hafta 4 büyük takımların yıldızının barışmadığı hakemleri maçlarına atıyan MHK, oldukça tepki çekmişti. Fırat Aydınus da yaklaşık 2,5 yıldır bir Galatasaray mücadelesi yönetmiyordu. Böylece Fırat Aydınus yine bir Galatasaray maçında daha görev yapamamış olacak.

Hatayspor-Galatasaray maçının hakemi Fırat Aydınus'un yerine başka bir hakem atandı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fırat Aydınus Galatasaray Fatih Terim Hatayspor Haberler

500

Yorumlar (1)

senar:

daha önce de yazmıştım, son maçlara doğru özellikle GS-FB ve BJK maçlarında covid19 mevzusuna rakip takımın önemli futbolcuları oynatılmayacak diye. Hakemlerde de olacak demekki, muhtemelen düşme hattındaki takımlarda da olacak. ve kimse bişey diyemeyecek, Çünkü Covid19 :))

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title