Haberler

Hatay'da Çocuklar, Futbolun Efsaneleri ile Buluştu

Hatay'da çocuklar, futbolun efsaneleri ile buluştuHATAY - Hatay'da "Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor" Projesi kapsamında, eski futbolcular Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Ergün Penbe ve Hami Mandıralı çocuklarla bir araya geldi.

Hatay'da çocuklar, futbolun efsaneleri ile buluştu

HATAY - Hatay'da "Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor" Projesi kapsamında, eski futbolcular Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Ergün Penbe ve Hami Mandıralı çocuklarla bir araya geldi.

Hatay'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından koordine edilen, "Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor" Projesi kapsamında, eski milli futbolcular Ali Gültiken, Oğuz Çetin, Ergün Penbe ve Hami Mandıralı 10'ar dakika gençlerle ve bürokratlarla birlikte gösteri maçı yaptı.

Antakya Atatürk Stadı'nda yapılan gösteri maçında Oğuz Çetin ve Ali Gültiken bir takımda yer alırken, Ergün Penbe ve Hami Mandıralı diğer takımın içerisinde yer aldı.

Eğlenceli geçen gösteri maçının ardından proje kapsamında etkinliğe katılanlara futbol topu ve forma dağıtıldı.

Eski milli futbolculardan Ali Gültiken amaçlarının kendi bilgi birikimlerini gençlere aktarmak olduğunu belirterek "Futbolun Efsaneleri Gençlerle Buluşuyor" pPojesi kapsamında bugün Hatay'dayız. Tabi üçüncü sezonumuz oldu. İlk önce cezaevlerimizde ki çocuklarımızla beraber başladık. Onların topluma kazandırılması, onlarla beraber zaman geçirmek, kendilerine bilgimizi, birikimimizi hayata dair bundan sonra tutunabilecekleri şeyleri anlatmak. Bu sezon sekizinci İlimiz Hatay. Ama üç sezon boyunca 25 şehrimize ulaşmış olacağız. Çocuklarımızla, gençlerimizle panellerle, sahada ki organizasyonla etkinlikler düzenleniyor. Çocuklarımızın hayatlarına dokunmaya çalışıyoruz. Onlara kendi hayatımız içerisindeki tecrübelerimizi, başarılı olabilmek için neler yapmamız gerektiğini bunların hepsini kendi tecrübelerimizle aktarmaya çalışıyoruz. Keyifli ve harika zamanlar geçiriyoruz." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Gültiken Ergün Penbe Oğuz Çetin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title