Haberler

Hasan Şaş ile Erol Bulut arasında gerginlik: Muhatabım sen değilsin

Güncelleme:

Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'ın "Her şeye itiraz ediyorsunuz, yere yatıyorsunuz" çıkışına "Benim muhatabım sen değilsin" yanıtını verince koridorda tansiyon yükseldi.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor'u 3-1 mağlup etmesine rağmen elendi. Müsabakanın devre arasında Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş ile Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut arasında tansiyon yükseldi.

"HER ŞEYE İTİRAZ EDİYORSUNUZ"

Alanyaspor'un vakit geçirdiğini ve oyunu sürekli durduğunu ifade eden Hasan Şaş'ın Erol Bulut'a "Her şeye itiraz ediyorsunuz, yere yatıyorsunuz" diye çıkıştığı öğrenildi. Erol Bulut'un ise Hasan Şaş'a "Benim muhatabım sen değilsin" demesi üzerine koridorda tansiyonun yükseldiği ancak araya giren kulüp yetkililerinin durumu sakinleştirdiği ifade edildi.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Hasan Şaş Spor Haberler

500

Yorumlar (87)

CASH:

YA HASAN ŞAŞ; KAÇ GÜNDÜR YOKTUN KAFAMIZ RAHATTI. YİNE Bİ OLAYLA GÜNDEME GELDİN. . .

38
6
yanıtYanıtla
ABDULLAH YILDIRIM:

on numara cevap. . .

39
5
yanıtYanıtla
türkiyede futbol:

alanya başkanı fb üyesi eski ymneticisidir. erol bulut başakda da aynıydı. şimdi de aynı. böyle takım var yatın yere diyor. ayıp ya 45 50 dakika zaman geçirilmeye oynanır mı? hakem? korktu. kaleciye 93 te sarı verebildi.

9
27
yanıtYanıtla
GENÇFB:

ULA ELENİNCE HEMEN BAHANE. GEÇEN HAFTADA KADIKOYDE BİZİM PENALTIMIZ VERİLMEDİ. SİZİN KADAR AĞLAMADIK.

yanıt25
yanıt7
gençkuş:

ağlamdık derken puhaaaaaa

yanıt0
yanıt0
asdae:

aynısını bir çok maçta gs de yapıyor bunu yapmayan takım var mı? sen git alanyada 2 tane ye gel sonra deki yatmayın. . .

yanıt0
yanıt1
gençkuş:

ağlamadık derken puhaaa kadıköyü sel aldı puhaaa

yanıt2
yanıt1
CİNCON SAVAR:

Hakem Feggulinin oyun durmuşken yaptığı fair play dışı harekete sarı verebildi ancak, ligdeki hangi takım yaparsa yapsın kırmızı yerdi. Hakemlerle maç kazanmaktan vaz geçin artık, Kupalar sizin olsun şeref bizim. . .

yanıt1
yanıt3
ultras:

genç fb li siz mi ağlamadınız başkanınız hala canlı yayınlarda ağlıyor para dilenciliği bitti şimdi vicdan dilenciliği yapıyor

yanıt4
yanıt1
Oktay GÜL:

hasan sas turk futbolunun yuz karası bı adam. ne zaman bu adamın vuakatlarından kurtulacaz :(

31
4
yanıtYanıtla
Tüm 87 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title