Haberler

Haliliye'de hedef lisanslı sporcu yetiştirmek

Güncelleme:

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Devteyşti Mahallesinde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Devteyşti Mahallesinde bulunan Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Kompleksinde incelemelerde bulundu.

Başkan Mehmet Canpolat, beraberinde Haliliye Kaymakamı Metin Esen ve Devteyşti Mahalle Muhtarı Tahir Kına ile birlikte içerisinde yüzme havuzları ve spor salonunun yer aldığı tesiste incelemelerde bulundu. Spor kurslarında eğitim gören sporcularla görüşen Başkan Canpolat ve Kaymakam Esen, daha sonra spor kurslarına kayıt için gelen vatandaşlarla da sohbet etti. Canpolat, "Devteyşti Eyyüp Cenap Gülpınar Spor Kompleksimizi Haliliye Kaymakamımız Metin Esen ve muhtarımızla gezdik. Burada gençlerimiz hem havuz anlamında sportif faaliyetler anlamında kurslara katılıyorlar. Yaklaşık 700 kişilik bir kapasiteyle yarı olimpik bir havuzumuz ve yine standartlar çerçevesi içerisinde kapalı spor salonumuz var. Burada basketbol ve voleybolda öğrenciler yetiştiriyoruz. Amacımız ve hedefimiz alt yapıdan dahil olmak üzere Haliliye Belediyesporlu lisanslı oyuncular ve sporcular yetiştirip, gerek dünyada gerekse Avrupa ve Türkiye'de birinciler yetiştirmek. Devteyşti Mahallesi sakinlerimize ve civar etraftaki mahalle sakinlerimize burayı görmeye, buradaki öğrenciler mahiyetinde kayıtlarını almaya bekliyoruz" dedi. Kaymakam Metin Esen ise, "Hem yüzme havuzu hem de spor salonunu gerçekten pırıl pırıl tertemiz. Yaklaşık on yedi on sekiz aydır pandemi nedeniyle evlerinde kalan, yüz yüze eğitim için okullarına zaman zaman gidemeyen sevgili yavrularımıza burada bu imkanı sağlandığını görmek bizleri çok ziyadesiyle mutlu etti. Evlatlarımıza bu imkanı sağlayan belediye başkanımıza ben huzurlarınızda bütün mahalle adına teşekkür ediyorum. Başkanımda söyledi, inşallah bu salonlarda en temel öğrenmeye uygun yaşlarda başlayarak kendilerini sürekli yetiştirerek, geliştirerek inşallah sporcularımızın yetiştirileceğine inanıyorum. Çalışmalarından, katkılarından dolayı başkanımıza teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Eyyüp Cenap Gülpınar Mehmet Canpolat Metin Esen Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title