Haberler

Hakeme Saldıran Genç: Hakem Hatalarına Kızdım, Tepki Gösterdim

Güncelleme:

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında hakem Volkan Bayarslan'a saldıran O.M. ifadesinde, "Maçta hakem hataları oldu. Bu yüzden sahaya girdim ve tepki gösterdim" dedi.

Dün akşam oynanan Trabzonspor- Fenerbahçe maçında sahaya girerek hakem Volkan Bayarslan'a saldıran 17 yaşındaki O.M verdiği ifadesinde hakem hatalarına sinirlendiği için sahaya girip tepki gösterdiğini söyledi.

SERBEST BIRAKILDI

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında sahaya girerek hakem Volkan Bayarslan'a saldıran 17 yaşındaki O.M. çıkarıldığı 2. Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


İFADESİNDE NELER SÖYLEDİ?

Bu arada, 'haber61.net'in haberine göre O.M. verdiği ifadesinde, "Son haftalarda hakem hataları nedeniyle puan kaybediyoruz. Buna sinirlendim. Bu maçta da hakem hataları oldu. Bu yüzden sahaya girdim ve hakemlere tepki gösterdim" dedi.

(Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Bayarslan Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

gölge:

yani ne var bunda bu kadar büyütecek

15
38
yanıtYanıtla
türkiyem:

trbzon 3, lige gitsin bu lige yakışmıyor. . .

40
3
yanıtYanıtla
urfalı:

buda bir vatan haini kim ne derse desin bir teröristtir

27
11
yanıtYanıtla
hukuk sever:

zibidi. dövün bunu.

22
2
yanıtYanıtla
Türk:

Bence Trabzonu Rumlara Geri Verelim. Hem Ülkemizin IQ Seviyesi Artar. Hemde Holiganlardan Kurtuluruz

19
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

serbest bırakılıyor ya ne diyeyim bu ülkede kimse ADALET VAR HUKUK VAR DEMESİN . . .

19
2
yanıtYanıtla
HASAN:

BABASINDAN ÇOK DAYAK YİYEN ÇOCUKLAR, GENELDE UYUMSUZ VE A-SOSYAL İNSANLAR OLUYORLAR. BU GENCİN AİLESİNİ VE GEÇMİŞİNİ İYİ İNCELEMEK LAZIM. PROBLEMLERİN ÇOĞU AİLE DE BAŞLAR.

11
8
yanıtYanıtla
4 TANE GOL GÜME GITMESIN:

MAC SAHADA OYNANIR YENEMEYINCE CIRKEFLESMEK YAKISIYORMU TRABZONA AYIPTIR GÜNAHTIR HAKLIYSAN SAHADA YENECEKSIN

18
0
yanıtYanıtla
BAFRALI:

VAY BEE AŞŞAĞIDA OFLU NİCKLİ KOT KAFALI VAR İSİM SAYIYOR YOK BİZİM ŞUYUMUZ VAR YOK BİZİM BUYUMUZ VAR. DEMEKKİ RİZELİ OLSAN NELER YAPARDIN NELER=))RİZE KÜÇÜCÜK İL AMA TRABZONU 50 KEREN CEBİNDEN ÇIKARIR. BU ÜLKEDE HER ALANDA ZİRVEDE YER TUTANLAR RİZELİ HER KONUDA SİYASİ OLSUN GAYRİ OLSUN SANATÇISI OLSUN ADAMLAR ÇOK FARKLI KAFA YAŞIYORLAR AMA SİZİN GİBİ BÖBÜRLENMİYORLAR KARADENİZ SAMSUNLUDAN SORULUR BUNUDA UNUTMA SAKIN KOT KAFALI

7
9
yanıtYanıtla
bilal:

adaletin olmadigi yerde anarche baslar. . hem cocukda kabahat yok, cocukdan dayak yiyen hakemde kabahat. cocukdan dayak mi yenir?? iki tane cakamamismi ?

8
5
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title