Haberler

Meler'e tepki yağıyor! Gomez'in Serdar'ın ayağına bastığı pozisyon ortalığı karıştırdı

Güncelleme:

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ilk yarısında sarı kartlar havada uçuştu. Serdar Aziz'in ayağına basan Maxi Gomez sarı kart gördü, bu pozisyon gündeme damga vurdu. Fenerbahçe taraftarları bu pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini savundu.

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Dünya Kupası arasının ardından lige dev maçla giriş yapıldı. Maçın ilk yarısına Hakem Halil Umut Meler'in verdiği kararlar damgasını vurdu. 21. dakikada Serdar Aziz'in ayağına basan Maxi Gomez, sarı kart gördü. Fenerbahçeli taraftarlar Meler için çok sert paylaşımlar yaptı.

Hakem Halil Umut Meler'in düdükleri maça damgasını vurduGörüntü: beIN Sports

İLK YARIDA 7 SARI KART

Yüksek heyecana sahne olan dev karşılaşmanın ilk yarısında 7 sarı kart çıktı. Trabzonspor'da Trezeguet, Maxi Gomez, yardımcı antrenör Orhan Ak, ve Bakasetas sarı kart görürken Fenerbahçe'de ise İrfan Can Eğribayat M. Batshuayi ve Miguel Crespo sarı kart gördü.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Halil Umut Meler Trabzonspor Serdar Aziz Maxi Gomez Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (1)

Erkan Çaçen:

Fener üretimde üretir yediremez çünkü amaç 100.yilda şampiyon olmak için elinden geleni yapacak ama her maç penaltı atan fakat karşı takımın verilmeyen penaltıları söylemezler çünkü hak onlara hak haksızlık onlara haksızlık

4
13
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title