Haberler

    Hakan Çalhanoğlu, Milan'ın 4-1 kazandığı maçta yaptığı asistlerle izleyenleri büyüledi

    Güncelleme:

    İlk 6 yarışını sürdüren AC Milan, Serie A'nın 27. haftasında Lecce'yi deplasmanda 4-1 mağlup ederken Hakan Çalhanoğlu, gösterdiği performansla maça damga vurdu. Asistleriyle izleyenleri büyüleyen milli oyuncu, Samu Castillejo ile Ante Rebic'in gollerine katkı sağladı ve 2 asistle maçı tamamladı.

    İtalya 1. Futbol Ligi'nin (Serie A) 27. haftasında Lecce'ye konuk olan AC Milan'da milli oyuncu Hakan Çalhanoğlu performansıyla maça damga vurdu.

    26 yaşındaki oyuncu, 2 asist yaptığı maçta takımını sırtladı. Milan'ın Ettore Giardiniero Stadı'nda 4-1 kazandığı maçı hakem Paolo Valeri yönetti.

    ASİSTLER CASTILLEJO VE REBIC'E

    Milan'da galibiyeti getiren golleri 26. dakikada Samu Castillejo, 55. dakikada Giacomo Bonaventura, 57. dakikada Ante Rebic ve 72. dakikada Rafael Leao kaydetti. Hakan, Castillejo ve Rebic'in gollerinde asistleri yapan oyuncu oldu. Ev sahibi ekibin tek golü 54. dakikada Marco Mancosu'dan geldi.

    BU SEZON 8 GOLE DİREKT KATKI

    2017'de Milan'a transfer olan ve her geçen yıl takımda önemli bir rol oynayan Hakan Çalhanoğlu, 2019/20 sezonunda çıktığı 27 maçta 8 gole direkt katkı yaparak 5 gol ve 3 asist performansı gösterdi.

    İLK 6 YARIŞI SÜRÜYOR

    Milan, Lecce deplasmanındaki 4-1'lik galibiyetiyle puanını 39'a yükseltti. Napoli'nin arkasında averajla 7. sırada bulunan İtalyan devinin ilk 6 yarışı sürüyor. Bu sezon 14. yenilgisini tadan Lecce ise 25 puanla 18. sırada yer aldı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Hakan Çalhanoğlu Milan Lecce Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title