Haberler

Hakan boş geçmedi! Inter, Milan'ı farka boğdu

Güncelleme:

İtalya Serie A'nın 4. haftasında Milano derbisinde Inter, Milan'ı 5-1 mağlup etti. Inter'e galibiyeti getiren golleri 5 ve 69. dakikalarda Henrikh Mkhitaryan, 37. dakikada Marcus Thuram, 79. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu ve 90+3. dakikada Frattesi kaydetti. Milan'ın tek golü ise 58. dakikada Rafael Leao'dan geldi. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

İtalya Serie A'nın 4. haftasında Inter ile Milan karşı karşıya geldi. Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanan derbiyi ev sahibi Inter, 5-1'lik skorla kazandı.

HAKAN, PENALTIDAN ATTI

Mücadelede Inter'e galibiyeti getiren golleri 5 ve 69. dakikalarda Henrikh Mkhitaryan, 37. dakikada Marcus Thuram, 79. dakikada penaltıdan Hakan Çalhanoğlu ve 90+3. dakikada Frattesi kaydetti.

Hakan boş geçmedi! Inter, Milan'ı farka boğdu

MİLAN DİRENEMEDİ

Milan'ın tek golü 58. dakikada Rafael Leao'dan geldi. Inter'de forma giyen milli takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, maça ilk 11'de başladı ve 90 dakika sahada kaldı.

Hakan boş geçmedi! Inter, Milan'ı farka boğdu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Henrikh Mkhitaryan Hakan Çalhanoğlu İtalya Serie A İtalya Milano Milan Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title