Haberler

Süper Lig'e gümbür gümbür geliyorlar! Arda Turan'ın takımından futbol dersi

Güncelleme:

Trendyol 1. Lig 27. hafta maçında Arda Turan'ın takımı Eyüpspor, 10 kişi kaldığı maçta Bandırmaspor'u uzatmalarda attığı gollerle 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla birlikte puanını 64'e çıkaran Eyüpspor, Süper Lig'e çıkma yolunda büyük avantajını sürdürdü.

Trendyol 1. Lig 27. hafta maçında Bandırmaspor ile Eyüpspor kozlarını paylaştı. Süper Lig'e çıkma yolunda büyük avantajı bulunan İstanbul ekibi, bu mücadeleyi de kazanmasını bildi.

EYÜPSPOR GERİ DÜŞTÜ

Maçın 17. dakikasında Eyüpspor, Thuram ile öne geçti. Bandırmaspor, ikinci yarıda 54. dakikada Doğancan Tavas ile beraberliği yakalarken, 72. dakikada Eyüpsporlu Melih Kabasakal'ın kendi kalesine attığı golle 2-1 öne geçti.

UZATMALARDA MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Eyüpspor'da Samu Saiz, 88. dakikada direkt kırmızı kart gördü. Maçın uzatma anları oynanırken Bandırmasporlu Mexer'in kendi kalesine attığı gol maça tekrar dengeyi getirdi. Maçta son sözü Eyüpspor söyledi. 90+6'da sahneye çıkan Gianni Bruno, 10 kişili takımını öne geçirerek 3 puanı kazandırdı.

ADIM ADIM SÜPER LİG'E

Bu sonuçla birlikte puanını 64 yapan Eyüpspor, Süper Lig'e çıkma yolunda büyük avantajını sürdürdü. Bitime 7 hafta kala 3. sırayla arasına en az 17 puan fark yapacak olan Eyüpspor, Süper Lig'e çıkmayı neredeyse garantiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arda Turan Trendyol Eyüpspor Futbol Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Hamit Gündoğdu:

Uzatmada atılan iki gol ve Eyüpspor maçı aldı acaba? Nasıl!!! aldı... Mahalle takımını cikartsak son 3 dakikada 2 gol yemez..ama Bandırmaspor yedi...garip bir sonuç...

21
38
yanıtYanıtla
Ahmet Hasan:

Süper Lig’e 3 İstanbul takımı yeterli. İzmir, Bursa, Eskişehir, Diyarbakır vs. İnsanlar futbolu sahada izler, ligin kalitesi yükselir

37
10
yanıtYanıtla
Feyzullah Öztürk:

geldiği gibi giderler

21
18
yanıtYanıtla
tamer durmaz:

Seneye gs garanti şampiyon olur.

15
17
yanıtYanıtla
Cry:

Eyüp Sultan belediye başkanı Deniz KÖKEN in hayali . Yeni saha yeni tesis yatırım olunca oluyor demek ki.

10
5
yanıtYanıtla
Naim Karakaya:

Göztepe Geliyorrrrrrrr

7
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title