Haberler

Göztepe, Fenerbahçe'den ayrılan Alper Potuk'la anlaşmaya çok yakın

Güncelleme:

Göztepe, Fenerbahçe'den ayrılan Alper Potuk'la sözleşme imzalamaya çok yakın. İzmir ekibi ayrıca, sarı-lacivertli ekibin stoperi Sadık Çiftpınar'a da talip olduğu belirtildi.

Süper Lig'de sezonun açılmasına kısa bir süre kala takviye çalışmalarını hızlandıran Göztepe'nin yeni adresi Fenerbahçe oldu.

Sarı-kırmızılılar, Kanarya'dan daha önce gündemine aldığı ve teklif yaptığı orta saha oyuncusu Alper Potuk'un yanı sıra stoper Sadık Çiftpınar'a da talip oldu.

Göztepe Teknik Direktörü İlhan Palut'un Atınç, Titi ve Alpaslan üçlüsünün yanına bir takviye istemesinin ardından yönetim, Fenerbahçe'den Sadık'ı resmen istedi.

ALPER BOŞA ÇIKTI

Fenerbahçe'de kadro rotasyonunda kadroda düşünülmeyen 27 yaşındaki savunmacının menajeriyle de bağlantıya geçen yönetim nabız yokladı.

Sadık konusunda Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut'un kararı beklenirken, Alper Potuk transferinde de Göz-Göz sona yakın.

Bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcunun da teklifi düşünmek için Göztepe'den süre istediği bu hafta içinde transferin netlik kazanacağı öğrenildi.

(Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sadık Çiftpınar Alper Potuk Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (8)

As:

Fener pişmanlıktır. Paraya tamah edip feneri tercih edenlerin kaçınılmaz sonu. Alper potuk Mehmet ekici deniz türüç ve daha nicesi kendi kendilerini bitirdiler. Sıra mert hakan yandaşda.

5
4
yanıtYanıtla
Ts li:

GEÇMİŞ OLSUN GÖZTEPEYE

6
1
yanıtYanıtla
recep:

EMRE KILINÇ SÖZÜNÜN ERİ ÇIKTI , PARA HER ŞEY DEĞİL İNSANA SÖZDE GEREKLİ

3
4
yanıtYanıtla
2022:

Mert Hakan Yandaş, tff 1. Lig takımıyla sözleşme imzaladı.

4
2
yanıtYanıtla
Yunus:

Hamsi beyninle espri mi yaptın şimdi

yanıt1
yanıt1
Es es:

Göztepede ş.ligi veya şampiyonluk görme şansı fb dekinden daha fazla:))

3
1
yanıtYanıtla
METİN:

SADIK BİZE LAZIM

0
1
yanıtYanıtla
ETLİEKMEKÇİ:

Gonya''ya gel, tekrar milli olursun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title