Haberler

Göztepe'de Yalçın Kayan Rüzgarı

Güncelleme:

Göztepe'nin genç futbolcusu Yalçın Kayan, performansıyla takımın en istikrarlı oyuncularından biri olurken, taraftarlarla arasındaki buzları eriterek destek kazandı.

Onur ATIŞ / İZMİR,

1'inci Lig'de geçen hafta evinde Tuzlaspor'u 2-0 yenerek Süper Lig yolunda ümit tazeleyen Göztepe'de Yalçın Kayan rüzgarı esiyor. Geçen sezondan bu yana performansıyla takımın en istikrarlı oyuncularından biri olan 24 yaşındaki futbolcu, Tuzlaspor müsabakasında iki gol atarak taraftarın gönlüne taht kurdu. Süper Lig'de küme düşülen dönemde tribünlerin tepkisini çeken ve birçok maçta ıslıklanan Yalçın, her şeye rağmen formasına küsmedi. Takım kaptanlığı da yapan Yalçın Kayan, gösterdiği mücadele ile taraftarlarla arasındaki buzları eritmeyi başardı.

Sarı-kırmızılı futbolseverler de yaşanılan kötü anıları bir kenara bırakıp deneyimli oyuncuya destek vermeye başladı. Tribünlerle barışıp işine odaklanan Yalçın her geçen hafta performansının üzerine koydu. Tuzlaspor galibiyetinin baş mimarı olan oyuncu, 90 dakika bitiminde tribünlere koşarak taraftarlarla birlikte galibiyeti doyasıya kutladı ve tezahüratlar yaptı. Yalçın, bu sezon 13 maçın tamamında forma giyen iki isimden biri oldu. Kaleci Lis'le birlikte hiç maç kaçırmayan Yalçın Kayan, yeni teknik patron Stanimir Stoilov'un da gözüne girdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Süper Lig Futbol Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title