Haberler

Görenler telefonuna sarıldı! Fenerbahçe'nin hoca adayı maça geldi

Güncelleme:

Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşmasını tribünden izleyen Yılmaz Vural'dan bir hamle daha geldi. Vural, Fenerbahçe Beko-Olympiakos maçını da tribünden takip etti. Vural'ı görenler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son günlerde Fenerbahçe'ye hoca olacağı söylentileri kuvvetlenen Yılmaz Vural, bu sefer de basketbol maçında görüldü. Kadıköy'de dün oynanan Adana Demirspor maçını izleyen Vural, Fenerbahçe Beko'nun Olympiakos karşılaşmasını da seyretti.,

Görenler telefonuna sarıldı! Fenerbahçe'nin hoca adayı basket maçına geldiVural, Kadıköy'de oynanan Adana Demir maçını tribünden takip etti.

GÖRENLER TELEFONA SARILDI

Yılmaz Vural'ı salonda gören telefonuna sarıldı. Başkan Ali Koç'un Yılmaz Vural'la ilgili, "Yılmaz hocayı çok severim. İyi Fenerbahçelidir. Takımı hazirana kadar hazırlayacak bir hocayla da anlaşabiliriz" sözleri, söylentileri iyice kuvvetlendirdi.

Görenler telefonuna sarıldı! Fenerbahçe'nin hoca adayı basket maçına geldiYılmaz Vural basketbol maçında

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yılmaz Vural Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (5)

Erdoğan uslu :

Yılmaz Vural a bir şans ver koç. İnan senden iyi yönetecek takımı. Şampiyonluk gitti zaten . En azından güzel futbol izleyelim.

48
3
yanıtYanıtla
Zamanda Yolculuk:

Çok sempatik ve bilgili bir teknik direktör

27
3
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

Beşiktaşlıyım ama çok isterim yılmaz hocamı fenerde görmeyi keşke bizde de olsa böyle karakterli adamlar adam başarısız olduğu an istifayı kendisi ediyor ya istese anlaşıp tazminat alır ama adam gibi adammm

24
4
yanıtYanıtla
vedat cici :

Başarılı Hoca Bu Şansı çoktan haketti

9
0
yanıtYanıtla
Okkes Kilic:

Ali Koç yılmaz vural i getirirse şimdiye kadar ki en doğru karar olur . Adı geçen adaylar içinde en iyisi Yılmaz Vural

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title