Haberler

Gölpazarı'nda Spor Salonu ve Yüzme Havuzu İnşaatı Tamamlanıyor

Güncelleme:

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde yapımına geçtiğimiz yıl başlanan spor salonu ve kapalı yüzme havuzu inşaatı sona yaklaşıyor. Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, tamamlanan projelerle ilçenin spor alanında önemli bir adım attığını belirtti.

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinden yapımına geçtiğimiz yıl başlanan Gölpazarı Spor Salonu çalışmalarında sona gelindi.

Gölpazarı'nda inşaatı başlayan ve şu an bitimine yaklaşan spor salonu ile halk yakında kavuşuyor. Gençlik merkezi inşaatı tamamlanan ilçede, spor salonu ve kapalı yüzme havuzun inşaatı da bitime yaklaşıyor. Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, yapımını yakından takip ettiği spor salonu ile halkın yakında kavuşacağını belirtirken aynı zamanda "Kapalı spor salonumuzda projeler bitmek üzere. Tamamlanan projelerimiz sayesinde yüzme bilmeyen çocuk kalmayacak. Genç kardeşlerim, sevgili çocuklar size çok güzel bir spor salonu yapıyoruz. Her şey Gölpazarı için. Çünkü Gölpazarı bunu hakkediyor" ifadelerini kullandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hayri Suer Gölpazarı Bilecik Spor İnşaat Belediye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title