Haberler

Gole sevinmedi, kadro dışı kaldı! Galatasaray'ın yıldız futbolcusu ezeli rakibe gidiyor

Güncelleme:

Galatasaray'ın geçen hafta Göztepe'yle oynadığı karşılaşmada takımının attığı gole sevinmeyen ve somurtkan bir görüntü çizen Halil Dervişoğlu, Rizespor maçı kadrosuna alınmadı. Milli futbolcunun bundan sonraki haftalarda da forma şansı bulmasının zor olduğu öğrenilirken yeni sezonda Beşiktaş'a transfer olabileceği öne sürüldü.

Süper Lig'in 27. haftasında Galatasaray, sahasında Çaykur Rizespor'la karşılaşıyor. Sarı-kırmızılılarda geçen hafta tavır yapan Halil Dervişoğlu kadroya alınmadı.

TORRENT AFFETMEDİ

Domenec Torrent, geçen hafta oynanan Göztepe maçında takımının uzatma dakikalarında gelen gole sevinmeyen ve somurtkan bir tavırla yedek kulübesindeki koltuğunda oturan Halil Dervişoğlu'nun biletini kesti. Rizespor maçının kadrosuna alınmayan milli futbolcunun artık sarı-kırmızılı takımda forma giymesinin zor olduğu belirtilirken, yeni sezonda Beşiktaş'a transfer olması bekleniyor.

Gole sevinmedi, kadro dışı kaldı! Galatasaray'ın yıldız futbolcusu ezeli rakibe gidiyorHalil Dervişoğlu'nun Göztepe maçındaki görüntüsü

"HER ZAMAN TAKIMIMIN KAZANMASINI İSTERİM"

Verdiği görüntü sonrası tepki çeken Halil Dervişoğlu sosyal medyadan konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Öncelikle Galatasaray da olmaktan ve bu formayı terletmekten ve Galatasaray'ın bir parçası olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek isterim. Son maçtaki görüntünün sebebinin müsabakada istediğim performansı sergileyememekten ve takıma gerekli katkıyı sağlayamamış olmaktan kaynaklanan yaşadığım üzüntü sebebiyle olmuştur. Bilinçli veya herhangi bir şahsa karşı olan bir tavır kesinlikle yoktur. Oyunda olayım ya da olmayayım, her zaman takımımın kazanmasını ister ve bunun için elimden gelen çabayı sarf ederim ve bundan sonra da edeceğim." ifadelerini kullanmıştı.

Gole sevinmedi, kadro dışı kaldı! Galatasaray'ın yıldız futbolcusu ezeli rakibe gidiyor

Kaynak: Haberler.com / Spor

Domenec Torrent Galatasaray Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE!
500

Yorumlar (4)

sadece kadir:

bu yönetim ve teknik direktör önce Boeyi Şimdide Halil'i küstürdü. Türk statüsünün olduğu bir dönemde elinde ön tarafta iş yapabilecek alternatif oyuncun var ve sen gidip kadro dışı yapıyorsun. yazıklar olsun bu yönetimi ve teknik direktörü

39
27
yanıtYanıtla
Kadirovic :

Beşiktaş JK'nın vizyonu, misyonu ne varsa artık, Galatasaray'a transfer çalımı atmak ve atmaya çalışmak sanırım. Üzücü ne diyelim.

16
11
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Yabancı futbolcu ve Td lere bi çuval para veriyrsunuz ... bu ülkede bu paralar kolay kazanılmıyor... Lafa geldimi 3 bin liralık kurban kesen kişiye laf edersiniz.

13
6
yanıtYanıtla
talip aslan:

Beşiktaş’ın tek amacı Galatasaray futbolcularının aklını çelmek olmuş git bakalım burda somurtarak bişeyler kazandın bu şekil orda patlıcan burun sana neder onuda unutma...

5
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title