Haberler

Gölcük'te Cumhuriyet koşusu düzenlendi

Güncelleme:

Gölcük'te 100. yıl dolayısıyla ortaokul ve liseler arası düzenlenen Cumhuriyet koşusu heyecanlı anlara sahne oldu. Gölcük Belediyesi, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen koşuda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Gölcük'te 100. yıl dolayısıyla ortaokul ve liseler arası düzenlenen Cumhuriyet koşusu, heyecanlı anlara sahne oldu.

Gölcük Belediyesi, Gölcük Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılı dolayısıyla koşu müsabakası düzenlendi. İlçe genelinde düzenlenen "Ortaokul ve Liseler Arası Cumhuriyet Koşusu", Gölcük Belediyesi tesislerinde gerçekleşti. Çok sayıda öğrencinin mücadele ettiği yarışlarda dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Ödül törenine; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Hasan Ceyhan, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Tören, dereceye girenlere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Milli Eğitim Müdürlüğü Gölcük Belediyesi Gençlik Gölcük Spor Eğitim Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title