Haberler

Gençlik Merkezlerine Yaz Sezonunda Talep Arttı

Güncelleme:

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı, yaz sezonunda Bakanlık bünyesindeki gençlik merkezlerine talebin arttığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; 81 ildeki şehir merkezlerinde 155, ilçelerde 309 olmak üzere toplam 464 gençlik merkezine yaz sezonu ile birlikte talepler arttı. Gençlik merkezlerinde sportif faaliyetlerden sanata, gezilerden inovasyona, kültürel çalışmalardan yabancı dil eğitimine kadar birçok atölye ve kulüp faaliyeti bulunuyor. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere çağrıda bulunarak, 'Gençlerimizi her alanda kendilerini geliştirmelerine yönelik eğitimlerin ücretsiz verildiği gençlik merkezlerimize bekliyoruz. Gençlerimiz, kendini ifade ederken, arkadaş çevresini genişleteceği, çeşitli atölye ve etkinliklerle akran ilişkilerini kuvvetlendireceği ve özellikle kendini keşfedebileceği bir yaz dönemi geçiriyor' dedi.

GENÇLİK ve Spor Bakanlığı, yaz sezonunda Bakanlık bünyesindeki gençlik merkezlerine talebin arttığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre; 81 ildeki şehir merkezlerinde 155, ilçelerde 309 olmak üzere toplam 464 gençlik merkezine yaz sezonu ile birlikte talepler arttı. Gençlik merkezlerinde sportif faaliyetlerden sanata, gezilerden inovasyona, kültürel çalışmalardan yabancı dil eğitimine kadar birçok atölye ve kulüp faaliyeti bulunuyor.Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, gençlere çağrıda bulunarak, "Gençlerimizi her alanda kendilerini geliştirmelerine yönelik eğitimlerin ücretsiz verildiği gençlik merkezlerimize bekliyoruz. Gençlerimiz, kendini ifade ederken, arkadaş çevresini genişleteceği, çeşitli atölye ve etkinliklerle akran ilişkilerini kuvvetlendireceği ve özellikle kendini keşfedebileceği bir yaz dönemi geçiriyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Gençlik Ve Spor Bakanlığı Osman Aşkın Bak Gençlik Spor Spor Haberler

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

İsrail Başbakanı Netanyahu savaş kabinesini feshetti

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title