Haberler

Gençler Yeşil – Kırmızılı Renklerin Sevdalısı

Güncelleme:

Diyarbakırlı Gençler, kentlerinin simgesi olan yeşil-kırmızılı renklerin hayranı olduğunu her fırsatta dile getiriyorlar.

Diyarbakır'ın iki profesyonel takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile Yeni Diyarbakırspor AŞ takımlarının ve BAL ligindeki 1968 Diyarbakırspor'un yeşil-kırmızı renkleri taşıyor.


İki milyona yakın nüfuslu Diyarbakır'ın gençlerinin tek sevdası haline gelen Yeşil-Kırmızılı renkler, bu renkteki takımlardan birinde yetişip yine bu takımların A takımına yükselmek istiyorlar.

Yeşil-Kırmızı sevdası ve A Takım hedefi olanlardan biri olan Yeni Diyarbakırspor'un U-16 takımına yeni gelen genç yetenek Rositav Tutsi, "Dedelerimiz, babalarımız abilerimiz bu sevgiyle yaşıyorlar, bizde onların takipçisiyiz. Ben ve benim gibi yüzlerce binlerce gençte yeşil-kırmızılı renklerin sevdalısıdır. Kentimizi temsil eden Yeşil – kırmızılı takımlarımızın alt yapı takımlarında oynamak yetişmek A takımlarında kentimizi temsil etmek istiyoruz. Tek hedefimiz ve düşüncemiz budur. Önce okul ve futbol takımlarımız diyoruz. Birlik beraberlik içerisinde bir bütün olarak takımlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Yerel Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

pınar 21:

Yeşil Kırmızı hayatın anlamı. . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title