Haberler

Geçen sezon Fenerbahçe'ye yenilmeyen takımın şimdiki hali içler acısı

Güncelleme:

Geçen yıl Süper Lig'den düşen Giresunspor'un yüzü bir türlü gülmüyor. Karadeniz ekibi 1. Lig'de 20 haftada sadece 6 puan toplayabildi. Giresunspor, geçen yıl Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 2-1 yenmiş, sahasında ise 1-1 berabere kalmıştı.

TFF 1. Lig'de karşılaştığı Bandırmaspor'a 6-0 mağlup olan Giresunpor, geride kalan 20 haftada sadece 6 puan toplayabildi ve son sıraya demir attı.

YÜZLERİ BİR TÜRLÜ GÜLMÜYOR

Geçen sezon mücadele ettiği Trendyol Süper Lig'i 40 puanla 16. sırada tamamlayarak küme düşen Giresunspor'da 1. ligde de işler iyi gitmiyor.

FENERBAHÇE'YE YENİLMEDİLER

Geçen yıl Fenerbahçe'yi Kadıköy'de 2-1 yenen ve sahasında ise 1-1 berabere kalan yeşil beyazlılar, bu sezon 20 haftada sadece 6 puan toplayabildi.

SON 9 MAÇI KABETTİLER

11. haftada Erzurumspor FK'yi 1-0 mağlup eden Giresunspor, sonraki 9 haftada rakiplerine mağlup olmaktan kurtulamadı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Giresunspor Fenerbahçe Karadeniz Kadıköy Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Yusuf Güven:

Neden Süper Lig'de geçen sene mücadele eden takım olarak değil de Fenerbahçe'ye yenilmeyen takım olarak bir haber yapılıyor, anlaması güç..

26
2
yanıtYanıtla
Ertan Tuncel:

giresundaki maçtan sonra yendin birde fb ile dalga geçersen amatöre bile düşersin.

15
7
yanıtYanıtla
Remzi Üney:

Fenerbahçe’ye karşı oynayan takımların hepsi küme düştü, Akhisar, Denizli, Bursa, Giresun, daha beter olsunlar, Okan buruk akhisarın başındayken sadece Fenerbahçe’ye karşı oynadı sonunda akhisarı küme düşürdü, Fenerbahçe düşmanları küme düşmeye devam eder, iyi niyetli değiller,

8
4
yanıtYanıtla
Serkan Özcan:

Fener ağlama dersen seni çok güzel ağlatırlar layık olduğun yerdesin gs nin yancıları

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title