Haberler

Gaziantepspor Ligin İkinci Yarısına Galibiyetle Başladı

Turkcell Süper Ligi'nin 18. Haftasında Denizlispor Kendi Sahasında Gaziantepspor'a İkinci Yarıda Yediği Gollerle 2-0 Mağlup Oldu.

Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında Denizlispor kendi sahasında Gaziantepspor'a ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

Soğuk bir havada oynanan ve yaklaşık 5 bin taraftarın izlediği karşılaşmanın özellikle ilk yarısında etkili olan ev sahibi Denizlispor, yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamadı. İkinci yarının başında oyunun üstünlüğünü ele geçiren rakip Gaziantepspor, 5 dakika içerisinde Daiwara ve Krita'nın attığı gollerle sahadan 2-0 ayrılarak, bu sezon ilk deplasman galibiyetini aldı. Her iki takımdan da 2'şer futbolcunun sarı kart gördüğü maçta gülen taraf olan Gaziantepspor'da maç sonrası büyük sevinç yaşanırken, ev sahibi Denizlispor'da ise üzüntü hakimdi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, maçın ardından yaptığı açıklamada, kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarıya galibiyetle başlamak çok güzel bir şey. Hem puan açısından hem oyuncularımın gelecek maçlardaki güvenleri açısından bu galibiyet çok önemli. Çok iyi mücadele ettik. Bizim dezavantajımız vardı. Bugüne kadar deplasmanda kazanamamıştık. 2-0 öne geçtikten sonra oyuncularım zaman zaman panik yaptı, bu da doğaldır. Her şeye rağmen kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Kulaksızoğlu ise, kendilerini hazır hissettiklerini ancak maçta bazı eksikliklerin ortaya çıktığını söyledi. Kulaksızoğlu, "Mağlup olduğumuz için üzüntülüyüz. Oyunun hakkı ve oynanması gerekecek oyun açısından takımın düzeni bu değildi. Takımın bugün kötü oynamasının sebebi tabii ki benim. Oyuncularımın teknik kapasitesi ve fiziki durumu kesinlikle bu değil. Psikolojik olarak kötü gidiş, hava ve olumsuz şartlarından dolayı mağlup olduğumuzu söyleyebilirim" diye konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Faruk, maçtan bir gün önce Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın kendileriyle bir toplantı yaparak, 'Siz bu maçı kazandınız' dediğini belirterek, "Her şeyden önce bu zafere inandık. Gerçekten arkadaşlık yolunda ve takım ruhunda büyük ilerleme kaydettik. Hocamızın gelmesiyle birlikte bu başarıyı yakaladık. Kampta mükemmel şekilde hazırlandık. Gerçek Gaziantepspor'u bugün ortaya koyduk. İnanılmaz mutluyuz. 2-0 gibi rahat bir skorla Denizlispor'u deplasmanda yenmek çok güzel. Çünkü Denizlispor bizim rakibimiz. Aldığımız bu galibiyetin bizi çok güzel yerlere götüreceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantepsporlu futbolcu Göksel ise, ikinci yarının ilk maçını kazanarak iyi başlamak istediklerini ve bunu başardıklarını vurguladı. Göksel, "Denizlispor kaliteli bir ekip ve iyi oyunculardan kurulu. Ancak rakibimiz bugün istediğini sahaya yansıtamadı. Biz istediğimizi yaptık ve golleri bulduk. Kazandığımız için çok mutluyuz. Denizlispor konum olarak bizim rakibimiz durumundaydı. Bu galibiyetle aramızdaki puan farkını biraz daha açtık. Gaziantepspor'u daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Denizlisporlu futbolcu Bülent Ertuğrul, istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirterek, "Gaziantepspor takımı bizden daha iyi ve daha istekliydi. Artık bu maç geride kaldı, önümüze bakmak zorundayız. İkinci yarı çok zor geçecek. Bunu geçen sezondan biliyoruz. Bundan sonra kaybedilecek maçların telafisi yok. Kazanmak zorundayız. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Konyaspor maçından mutlaka puanla dönmek zorundayız" dedi.

Denizlispor'un Çek futbolcusu Tomas Abraham ise, ellerine geçirdikleri gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirterek, "Rakibimiz biri frikikten iki güzel golle sonuca gitti. Mağlup olduğumuz için üzüntülüyüz. Konyaspor maçını mutlaka kazanmak zorundayız" diye konuştu.

(AV-MFS-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title