Haberler

Galatasaraylı Gomis, Kulüpten Ayrılan Cenk Ergün'e Başarılar Diledi

Galatasaray'ın yıldızı Gomis, kendisinin transferinde rol oynayan Cenk Ergün için veda mesajı yayınladı: İyi şanslar dostum.

Galatasaray'ın yıldızı Bafetimbi Gomis, Galatasaray'daki görevi sona eren Cenk Ergün'le ilgili bir paylaşım yaptı. Galatasaray'da Futbol Direktörü olarak görev yaptığı dönemde Gomis'in takıma transferinde önemli rol oynayan Cenk Ergün, Fatih Terim'in takımın başına gelmesiyle futbol direktörlüğünden alınmıştı.

İYİ ŞANSLAR DİLEDİ

Geçtiğimiz günlerde ise Cenk Ergün'ün Galatasaray'daki görevi sona erdi. Gomis, kendisini Türkiye'ye getiren Cenk Ergün'ü unutmadı ve Instagram'dan yaptığı paylaşımla Ergün'e 'İyi şans' dileklerinde bulundu.

Gomis'in mesajı şu şekilde:

"Yaklaşık 8 ay önce, dostum Cenk imkansızı gerçekleştirdi ve beni bu inanılmaz kulübe ve ülkeye getirdi. Bana kazandırdığın bu büyük coşku için çok teşekkür ederim. Kulübe taraftarlara ve özellikle de bana İyi şanslar dostum. Her zaman kalbimdesin."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Cenk Ergün Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Al Turko:

Gomis gibi Karakterli futbolcular lazim Super lige. Ne demis Atamiz ben sporcunun zeki cevik ahlaklisini severim. hepsine tamamen uyan bir karakter. Gonullerin krali gomis iyiki geldin

7
0
yanıtYanıtla
GS ULTRAASLAN:

GOMİS BU ÜLKEDEKİ EN YETENEKLİ EN EFENDİ EN AHLAKLI EN BAŞARILI OYUNCULARDAN BİRİDİR. SENİ SEVİYORUZ GOMİS

5
0
yanıtYanıtla
şenol güneş:

nıce hocam

1
0
yanıtYanıtla
abc:

çeviri hatalı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title