Haberler

Cem Uzan, Galatasaray'a yapacağı 72 milyon euroluk teklifin detaylarını anlattı

Güncelleme:

Galatasaray'ın sponsorluk iddialarına ilişkin yalanlama yaptığı Cem Uzan'dan bir açıklama geldi. Uzan, Galatasaray'a sponsor olacağını açıkça söyledi. Kulüp ise tüm sponsorluk görüşmelerinin yetkili bir komite tarafından yürütüldüğünü belirtmişti.

Paris'te yaşayan iş adamı Cem Uzan, Galatasaray'a 72 milyon euroluk bir sponsorluk teklifine hazırlanıyor. Uzan'ın teklifinin içinde bu sezonki performansıyla taraftarın gönlüne taht kuran Mauro Icardi'nin 40 milyon euroluk bonservisinin alınması da var.

"5 YILLIK SPONSORLUK TEKLİFİ YAPACAĞIZ"

İş insanı Cem Uzan, "Markamı dünya çapında büyütmek istiyorum. Bu sebeple Galatasaray'a 5 yıllık sponsorluk teklifi yapacağız. En geç Cuma günü bu teklifi sunacağız. Teklif 72 milyon Euro'nun altında değil. Paketin içinde Icardi transferi de bir faktör" dedi.

GALATASARAY YALANLAMIŞTI

Galatasaray'dan Cem Uzan'ın sponsorluk iddialarına ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüzün tüm sponsorluk görüşmeleri bu konuda yetkili bir komite tarafından yürütülmektedir. Bu görüşmeler arasında son günlerde sosyal medya ve basın organlarına konu olan kişi ve kurumlar bulunmamaktadır" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Cem Uzan Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

YİĞİT TÜRKALP:

FRANSIZ TAKIMINA FRANSA DAN SICAK PARA..... OLA NE PARA VARMIŞ BU UZAN DA BE

2
12
yanıtYanıtla
Mia:

Fenerin kirli transferlerine de değinelim o zaman Ali koç fenerin harcıyacağı transfer parasına ek alacağı futbolcunun kulübüne sponsorluk anlaşması yapıyor koç holding olarak buna transfer şikesi denir.

yanıt4
yanıt0
erman genç :

Telsime milyar dolarlar vurgun yaptı Paralar nasıl bitecek

3
5
yanıtYanıtla
salih zeki kökel:

Galatasaray bu teklifi değerlendirmeli, güzel teklif

7
1
yanıtYanıtla
Kadir Küçük:

Para paradır değerlendirmeli yonetim

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title