Haberler

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Oğlu Ali Yiğit Taraftarlara 3'lü Çektirdi

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit, İstanbulspor maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi. Galatasaray futbolcuları ve teknik ekip de galibiyeti kutlamak için taraftarlarla birlikte marşlar söyledi.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk, İstanbulspor maçının ardından sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi.

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray sahasında karşı karşıya geldiği İstanbulspor'u Kerem Aktürkoğlu'nun 2 ve Mauro Icardi'nin de 1 golü ile 3-1'lik skorla mağlup etti. Mücadelenin sona ermesinin ardından sarı-kırmızılı futbolcular ile teknik ekip, galibiyeti kale arkasındaki tribüne giderek taraftarlarla kutladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit de sarı-kırmızılı taraftarlara 3'lü çektirdi. Daha sonra ise kale arkasındaki tribüne karşı kol kola giren futbolcular ve teknik heyet beraber marşlar söyledi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İstanbulspor Galatasaray Okan Buruk Ali Yiğit Ali Yiğit Teknik Direktör Süper Lig Futbol Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title