Haberler

Galatasaray, milli futbolcu Okay Yokuşlu ile anlaşma sağladı

Güncelleme:

Galatasaray, ikinci orta saha transferinde de mutlu sona ulaşıyor. Sarı-kırmızılılar, Stoke Cityli Etobo'nun ardından milli oyuncu Okay Yokuşlu'yu da kiralık olarak kadrosuna katıyor.

Galatasaray transferde gaza bastı. Habertürk'ün haberine göre; Stoke City'den Etobo'nun transferini bitiren sarı-kırmızılar, Celta Vigo'dan milli oyuncu Okay Yokuşlu ile de anlaşmaya vardı.

Sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki oyuncu için İspanyol ekibiyle satın alma opsiyonlu kiralama anlaşması yaptı. FFP'de 1.7 milyon euro artıda olan Aslan, kiralama ücreti olarak 2 milyon euro'ya yakın bir bedel ödeyecek. Sezon sonunda oyuncuyu almak isterse 5 milyon euro civarındaki satın alma opsiyonunu kullanacak.

ETEBO'DAN SONRA AÇIKLANACAK

Okay Yokuşlu transferi, Etebo'nun ardından resmen açıklanacak. Milli futbolcu, 2018 yazında Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya 6 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

1 ORTA SAHA DAHA GELECEK

Sezonun başlamasına kısa bir süre kala Cimbom, kadroyu güçlendirmeye devam edecek. Etebo ve Okay'ın ardından bir orta saha oyuncusu için daha arayışlar sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Okay Yokuşlu Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (11)

koyu gs li:

Ulan bizde para çok harcamayacaklar diye transferi hemen yapamıyorlar diyorduk kiralama bedeli 2 m vriyorsanız yazıklar olsumn

4
3
yanıtYanıtla
Cimbom Galatasaray:

Etebo bedelsiz olarak kiralandı.

yanıt0
yanıt0
asd:

sen kesin fenevlisin ellalem

yanıt0
yanıt0
EH:

Kafa toplarına hakim bir futbolcu ama biraz hantal gibi. Nzonzi tarzı gibi geldi bana.

3
4
yanıtYanıtla
Cimbom Galatasaray:

Melo gibi dediler TRT spor da.

yanıt0
yanıt0
canmen:

disülkeye gidenlerin dönüsü. . . hepsinden hizli. . .

yanıt0
yanıt0
.....:

Milli takımımız iyi durumda değil bir Macaristana yeniliyor Sırbistanla berabere kalıyor bu ülkede böyle gelmiş böyle gider futbol gelişmez!

4
1
yanıtYanıtla
Tüp ligi:

Şenol hoca ve milli takım neden böyle uyuşuk halde bilen varmı

3
0
yanıtYanıtla
eyü:

şincih onlaaağ düşünsun

1
1
yanıtYanıtla
Memo:

Bizim gücümüzü ancak birbirimize göstermeye alışmışız, Ligden başla hazırlık macına kadar. Kapıkuleden çıktımız halde, civ civ oluyorlar

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title