Haberler

    Galatasaray, Chelsea'nin Yıldızı Fabregas İçin Devreye Girdi

    Güncelleme:

    Galatasaray, sezon sonunda Chelsea ile yollarını ayırmasına kesin gözüyle bakılan İspanyol yıldız Fabregas'ın transferi için devreye girdi.

    Galatasaray'da sürpriz gelişmelerin yaşandığı ortaya çıktı...

    Transfer listesini her geçen gün güncelleyen Sarı- Kırmızılılar'ın son gözdesinin daha önce de ilgilendiği 10 numara Fabregas olduğu öğrenildi. Mukavelesi 2019'da bitecek olan İspanyol futbolunun adı Milan ile de anılıyor.

    BU SEZON 48 DAKİKA OYNADI

    Fanatik'in haberine göre; bu sezon sadece 48 dakika şans bulduğu Chelsea'de kalma ihtimali de bulunmayan Fabregas'ın gelecek cazip sözleşmelere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Ayrıca 31 yaşındaki yıldız ile Aslan arasındaki flört, İngiliz ve İspanyol medyasında da sık sık yer alıyor.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Cesc Fabregas Galatasaray Chelsea Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
    500

    Yorumlar (10)

    ŞAPKACI:

    ŞU LAFI HİÇ SEVMEZDİM AMA TA Kİ BU HABERİ GÖRÜNCEYE KADAR. . . . . '' YAV HE HE ''

    3
    2
    yanıtYanıtla
    istanbul pendik taşlıbayırlı:

    ya yalan haber yapmayın beyaz tv ile yarışmı yapıyorsunuz satığı kadar alabiliyor takımı satsa anca alır fatihle oynar

    3
    0
    yanıtYanıtla
    V FOR VANDETTA:

    :d :D :D :D :D :D hayatta alamazlar kiralık bile gelmez bu arada milanla çoktan anlaşma sağlandı ön protokalde anlaşıldı açın biraz italyan gazetelerini okuyun

    3
    0
    yanıtYanıtla
    GG:

    AÇIP BİRAZ İTALYAN GAZATELERİNİ Mİ OKUYALIM ??? :D ŞAKACI ÇOCUK

    yanıt0
    yanıt0
    Vatansever:

    o paralari yildizi sönmüs futbolculara degil, altyapiya yatirini, kendi yildizlarinizi yaratin!!!!!! bu kadar zor mu?!?!

    2
    0
    yanıtYanıtla
    ziyaaaa:

    ronaldoyu alsınlar :D:D:d

    0
    0
    yanıtYanıtla
    CİMBOMLU CİMİ:

    beni alın ya bunu alana kadar. buna milyonlarca euro vereceksiniz yılda. ben 40 yaşındayım aylık 10bin liraya oynarım. sıkıntı yok. vereceğimiz katkı aynı ama kulübün parası kasasında kalır ve onunla başka transfer yaparsınız.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Kyt:

    Böyle kaliteli bir futbolcu için 31 yaş sorun değil. Ben insaAllah çok başarılı olacağını düşünüyorum. Yeter ki alınabilse.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    OĞUZHAN:

    hulk filmindeki adama benziyor bu ya

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Halil:

    Ya çin yada araplara gider türkiye ye gelmez bu adam boşuna kafa karıştırmayın

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title