Haberler

Galatasaray elektrik faturasından kurtuldu! 1 milyar liralık proje Guinnes Rekorlar Kitabı'nda

Güncelleme:

Galatasaray ile Enerjisa Enerji arasındaki sponsorluk anlaşması imzalandı. Törende Galatasaray'ın projesinin Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdiği açıklandı. Stadın çatısını güneş paneliyle donatan Galatasaray'ın tasarrufu tam 1 milyar lirayı geçecek.

Geçtiğimiz sene hayatını kaybeden Galatasaray'ın eski başkanı Mustafa Cengiz döneminde startı verilen güneş paneli projesi hayata geçti. Galatasaray ile Enerjisa Enerji arasında bugün sponsorluk anlaşması imzalandı. Törende Guinnes Rekor Takdimi de yapıldı. Burak Elmas önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray elektrik faturasından kurtuluyor! 1 milyar liralık proje Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi

"İLK GERÇEKLEŞİYOR"

Burak Elmas, "İlklerin kulübü Galatasaray yine bir ilki gerçekleştiriyor. Bu önemli projenin bitişi bizim dönemimize denk geldi. Emeği geçenlere teşekkürler. Bu işbirliği 25 yıl sonunda çok ciddi anlamda gelir üretecek. Bu proje devreye girdikten sonra bile ciddi bir gider kalemi olan enerji maliyeti konusunda katkı sağladı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray elektrik faturasından kurtuluyor! 1 milyar liralık proje Guinnes Rekorlar Kitabı'na girdi

"MEMLEKETİN FAYDASINA"

Enerjisa CEO'su Murat Pınar ise "Galatasaray ile yaptığımız proje Galatasaray'a, memlekete ve gelecek nesillerin faydasınadır. 25 yılda 1 milyar liradan daha fazla tasarruf sağlayacak bir proje bu" açıklamasını yaptı.

KİTABA GİRDİ

Guinness Rekorları Hakemi Şeyda Subaşı törene katıldı. Subaşı, "10404 güneş paneli ile 4.2 megawatt'lık elektrik üreterek NEF Stadyumu, dünyanın güneş enerjisiyle en fazla elektrik üreten stadyumu olarak rekorlar kitabına girmiştir" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Haberler

Bakmadan Geçme

CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024!
500

Yorumlar (1)

Suskun Demir:

Büyün standatlar kamu dairesi ve okul hastanelere koyulması gerekl..

29
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title