Haberler

Galatasaray, Dries Mertens transferinde mutlu sona çok yakın! Sözleşmesine Şampiyonlar Ligi maddesi koyuldu

Güncelleme:

Galatasaray renklerine bağlamak istediği Dries Mertens'e son teklifini sundu. 3.5 milyon euroluk teklifini artıran sarı-kırmızılılar, "Evet" cevabının gelmesi durumunda futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Sözleşmedeki opsiyon maddesi ise Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılması durumunda aktif olacak.

Napoli'nin efsane futbolcusu Dries Mertens'i kadrosuna katmak için girişimlerini sürdüren Galatasaray, mutlu sona ulaşmaya çok yakın.

YENİ TEKLİF 4 MİLYON EURO

Sporx'in haberine göre, ilk olarak 35 yaşındaki futbolcuya yıllık 3.5 milyon euro maaş teklif eden Galatasaray, bu teklifini yükselterek 4 milyon euro ve bonuslar olmak üzere güncelledi. Bu gelişme sonrası taraflar arasındaki görüşmeler de olumlu yönde seyretmeye başladı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ MADDESİ DİKKAT ÇEKTİ

Galatasaray, Mertens'in teklife "Evet" demesi durumunda, Belçikalı futbolcuyla 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Sözleşmedeki opsiyon maddesi, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne katılması durumunda aktif olacak. Tecrübeli futbolcunun, transfer için nihai kararını kısa süre içerisinde vermesi bekleniyor.

GALATASARAY MUTLU SONA YAKIN

Galatasaray'ın bu sezonki transferlerinden Sergio Oliveira, sosyal medya hesabından Mertens'i takibe aldı. Bu gelişme transferin artık Galatasaray için olumlu sonuçlanmak üzere olduğu şeklinde yorumlandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Dries Mertens Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title