Haberler

Galatasaray'dan Cem Uzan iddialarına bomba yanıt: Amacımız kulübümüze yakışan sponsorlarla iş birliği yapmak

Güncelleme:

Galatasaray, iş insanı Cem Uzan'ın kulübe 72 milyon euroluk sponsorluk teklifinde bulunacağı iddialarını yalanladı. Yapılan açıklamada, "Tüm sponsorluk görüşmeleri bu konuda yetkili bir komite tarafından yürütülmektedir. Bu görüşmeler arasında son günlerde sosyal medya ve basın organlarına konu olan kişi ve kurumlar bulunmamaktadır. Bu çalışmalarda öncelikli amacımız, kulübümüzün şanlı geçmişine, geleneklerine ve Galatasaray markasına yakışan sponsorlarla iş birliği yapmaktır." denildi.

Paris'te yaşayan iş insanı Cem Uzan'ın Galatasaray'a sponsor olacağı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Sarı-kırmızılı kulüp konuya ilişkin açıklama yaptı.

GALATASARAY İDDİAYI YALANLADI

Galatasaray'dan Cem Uzan'ın sponsorluk iddialarına ilişkin yapılan açıklamada, "Kulübümüzün tüm sponsorluk görüşmeleri bu konuda yetkili bir komite tarafından yürütülmektedir. Bu görüşmeler arasında son günlerde sosyal medya ve basın organlarına konu olan kişi ve kurumlar bulunmamaktadır." denildi.

"AMACIMIZ GALATASARAY'A YAKIŞAN SPONSORLARLA İŞ BİRLİĞİ YAPMAK"

Açıklamanın devamında yer alan, "Bu çalışmalarda öncelikli amacımız, kulübümüzün şanlı geçmişine, geleneklerine ve Galatasaray markasına yakışan sponsorlarla iş birliği yapmaktır." ifadeleri dikkat çekti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Galatasaray Cem Uzan Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

ERALP AYDIN:

cem uzan gerçek bir galatasaraylıdır.

13
8
yanıtYanıtla
Murat ÇAKMAK:

Adam size jardeli getirip uefayi almanizda bile rol aldi ozaman sanliydi serefliydi simdi ne degisti merak ettim ya

10
1
yanıtYanıtla
Hamdi Baba :

Ben Galatasaray taraftarıyım. Açıklamada yakışan sponsor demiş. Yahu Cem uzandan geçmişte almadık mı sponsorluk. Ne saçma bi açıklama.

8
1
yanıtYanıtla
Murat ÇAKMAK:

Tabi ya adam size jardeli getirip uefa kupasini kazandirdi ozaman sanliydi serefliydi simdi ne degiati acaba merak ettim dogrusu

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title