Haberler

Galatasaray'da Serdar ve Eren Düz Koşulara, Feghouli ve Onyekuru İstasyon Çalışmalarına Başladı

Güncelleme:

Galatasaray, sakat oyuncuların son durumu ile ilgili resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Serdar Aziz ve Eren Derdiyok, tedavilerinin ardından düz koşulara başlarken, Onyekuru ve Feghouli, tempolu koşulara ve istasyon çalışmalarına başladı.

Galatasaray, Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan antrenmanda dün akşam Yeni Malatyaspor'a karşı tam süre alan oyuncular, salonda yenilenme çalışması gerçekleştirdi. Diğer oyuncular ise ısınma hareketleriyle antrenmana başladı. Ardından genel kuvvet çalışması yapıldı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Galatasaray'dan sakat oyuncular hakkında şu açıklamalarda bulundu:

"Yeni Malatyaspor maçında baş dönmesi hisseden ve müsabakaya devam edemeyen Younes Belhanda, geceyi kontrol amaçlı olarak sponsor hastanemiz Bahçelievler Medical Park Hastanesinde müşahede altında geçirdi. Yapılan geniş kapsamlı tetkiklerinde herhangi bir olumsuz bulguya rastlanmayan Belhanda'nın yarından itibaren takımla birlikte çalışmalara katılması planlanmaktadır.

SAKAT OYUNCULARIN SON DURUMU

Aynı karşılaşmada sağ ayağına darbe alan ve kas içi kanaması tespit edilen Martin Linnes, tedavisinin ardından takımla beraber yenilenme antrenmanına katıldı. Serdar Aziz ve Eren Derdiyok, tedavilerinin ardından düz koşulara başladı. Henry Onyekuru ve Sofiane Feghouli, tedavilerinin ardından tempolu koşulara ve istasyon çalışmalarına başladı. Fernando Reges, tedavisinin ardından takımdan ayrı salonda fizyoterapistler eşliğinde çalıştı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Eren Derdiyok Serdar Aziz Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

şampiyon beşiktaş:

hepsi sakat bu sarışın kediciklerin. kedigillerin işi bu sene zor. Bu yıl var çıktı kedigillerin büyüsü bozuldu. okyanus ötesindeki abisinden yardım ister bu sene

1
12
yanıtYanıtla
şınayderrr:

hahaha akşam rizeyi hakem zoruyla yenen takıma bak seeennnn:)

yanıt2
yanıt0
GENK FATİHİ JİMLASTİK SPOR KLÜBÜ:

DOLAR ARTTI TİNERE ZAM GELDİ AMA HALA İÇİYORSUNUZ ŞU ZIKKIMI YAHU

yanıt2
yanıt0
Hatay lıı:

Şampiyon cimbom

3
1
yanıtYanıtla
polat AS:

Bence bu derbide Fenerin 6S ye yenilmesi gerekir her zamanki gibi bu seferde FB yenerse ayıp olur, neticede 6S yabancı değil.

0
3
yanıtYanıtla
Polat AS:

Rizeli dostum, son iki maçtan öncesini hatırlamaman gayet doğal, anlayışla karşılıyorum.

yanıt0
yanıt1
sekiztaş:

sekiztaş

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title