Haberler

"Galatasaray'da oynar mısın?" sorusuna Thomas Müller'den Fenerbahçe yanıtı geldi

Güncelleme:

Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Thomas Müller'in bir taraftarın kendisine "Galatasaray'da oynamak istiyor musun?" demesi üzerine "Fener" cevabı vermesi sosyal medyada çok konuşuldu.

Bayern Münih'in Alman yıldızı Thomas Müller'in bir taraftarın " Galatasaray'da oynamak ister misin?" sorusuna "Fener" cevabı vermesi sosyal medyanın gündemine oturdu.

GALATASARAY'I DUYUNCA CEVAP VERDİ

Bir anda Türk kullanıcılar tarafından paylaşım rekoru kıran videoda Müller'in ilk başta kendisine seslenen taraftara cevap vermediği gözlemlenirken ardından Galatasaray'ı duyunca arkasını dönerek "Fener" diye bağırması da dikkat çekti.

Alman yıldızın Fenerbahçe'nin 32 yaşındaki futbolcusu Mesut Özil'le yakın arkadaş olduğu biliniyor.

LÖW'DEN MİLLİ TAKIM İÇİN AÇIK KAPI

2018 Dünya Kupası sonrasında kadroya çağrılmayan üç isimden Thomas Müller ve Mats Hummels'in 2020 Avrupa Şampiyonası'nda kadroya dönebileceğini söyleyen Joachim Löw, "Özel durumlar, karışıklığı kesintiye uğratabilir. Bu üçlünün geleceği benim içinde zor ve önemli bir soru olacak. Hummels ve Müller'in karakteri, başkalarını bastırmamalarıdır. Geçmiş nesillerde, liderlik rollerini tek başına üstlenen ve diğerlerini baskılayan oyuncular vardı fakat şu an durum farklı. Örneğin, Müller, Kimmich'i harika destekliyor ve enerji veriyor. Hummels mükemmel yeteneklere sahip ve hâlâ en üst seviyede oynayabilir, bundan hiç şüphem yok" diyerek milli takım için Müller'e açık kapı bırakmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Thomas Müller Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (49)

tarafsız 90:

gaaasaray ünlüyüm diye yırtınıyor ama en ünlüler hep fenere geliyor( r. carlos, alex, v. hojdonk, anelka, schumaier, v. persie , MESUT vb. )sıra MÜLLERDE yakışır fb ye. .

22
26
yanıtYanıtla
mhs:

Malmısın olum bu saydıklarına tek başına HAGİ yeter. Drogba diyecem saydıkların eksik kalır.

yanıt8
yanıt7
TARAFSIZ 91:

Sneijder, Drogba, Robben, Falcao, Hagi, Milan Baros bunlar mahalle topçusu çünkü. Ayrıca BJK''ye gelen büyüklere de saygısızlık etme

yanıt1
yanıt10
DOĞRU:

Tafferel, melo, sneijder, drogba, gibi 2. sınıflar gs ye, bir ihtiyar hagi 1. sınıf

yanıt5
yanıt14
Aslan:

Aynen oy yüzden zaten avrupada sayisiz basarisi ve kupalari var kuslarin degilmi, hahahahaha!

yanıt5
yanıt2
dayı:

Adam harcama klübü, para harcama klübü.

yanıt5
yanıt2
Eren:

Knk geldide ne oldu maksut "mesut"

yanıt2
yanıt2
geçek:

adam bilmezmi fenev milyonlar verir futbolcuya hiç bir beklentiside yoktur tüm başarıyı federesyonda ve hakemlerde bekler

16
16
yanıtYanıtla
GERÇEK:

FALCA GİBİ DESENE

yanıt5
yanıt4
Rojhat:

Balon mesut :)) ne umutlarla geldi gün yüzü göremedi bu fenev çiledir umut ışığını söndüren bi kulüptür :D

20
7
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title