Haberler

Galatasaray'da Gündem Fransız Yıldız Patrice Evra!

Güncelleme:

Ara transfer döneminde Teknik Direktör Fatih Terim'in de isteği üzerine sol bek takviyesine yoğunlaşan Galatasaray'da Patrice Evra'nın ismi gündeme geldi.

Galatasaray'da sol bek transferi için girişimler devam ediyor. Sarı-kırmızılıların gündemine gelen son isim Patrice Evra oldu.

Menajerler tarafından Galatasaray'a önerilen 36 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor.

İKİ OYUNCUDAN GELECEK HABERE GÖRE HAREKETE GEÇİLECEK

Bir yandan Asamoah ve Filipe Luis konusunda yanıt bekleyen Galatasaray, iki oyuncudan gelecek habere göre hareket edecek.

Marsilya'nın Vitoria Guimares ile oynadığı maçta taraftara tekme attığı için 30 Haziran 2018'e kadar UEFA organizasyonlarından men cezası alan Fransız oyuncu, Marsilya ile sözleşmesini karşılıklı feshetmişti.

BİR ÇOK KÖKLÜ KULÜPTE FORMA GİYDİ

Kariyerine Monza'da başlayan Evra, Nice ve Monaco forması giydikten sonra 2005 yılında Manchester United'a transfer olmuştu.

İngiliz kulübünde 9 sezon kalan Evra, Juventus'ta geçirdiği 3 yılın ardından kariyerini Marsilya'da sürdürmeye karar vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Patrice Evra Galatasaray Filipe Luis Marsilya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500

Yorumlar (14)

Can DEP:

Insallah doğru değildir Fatih hocanin böyle bir sacmalik yapacagini düşünyorum.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

patrick evra nın futboldan men cezası var ne transferi :)))

2
1
yanıtYanıtla
EMRAH:

adamın yaşı olmuş 35 üstelik kanat oyuncusu yani depar bölgesinin adamı o yaşla nasıl 90 dakika depar atsın emeklilik yıllarında zengin edip yollayacaklar türk kafası işte ne anlar spordan

3
0
yanıtYanıtla
Balıkesirli:

Haber olsun diye yapılmış haber inanmayın. Asamoahın % 50 , felipe luis in % 90 gelme ihtimali var. Öncelik yaşı genç olması itibariyle ganalı. Kulube yakın bir arkadaşım var o dedi.

1
1
yanıtYanıtla
baytar:

bonservisi neresinde olursa olsun alınmamalı

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

SİZDE BİRŞEY BEYENMİYORSUNUZ

0
0
yanıtYanıtla
Abu musab alzarkawi:

Ulan fatih yaktin bizzi gidiyon 40 yasinda kara kara adamlari aliyorsun !!! Nerden buluyon bu mamadulari !!!!

0
0
yanıtYanıtla
EMEKLİ NEYTO:

NEYTULLAH AY BİLE DAHA İYİ OYNAR ORADA

0
0
yanıtYanıtla
ZAVALLI CİN CON:

''GS. VETERANLARI TAKIMININ''ŞİDDETLE SOL BEKE İHTİYACI VAR. ALINSA İYİ OLUR. HATTA DROGBA''DA GERİ DÖNSE. . .

0
0
yanıtYanıtla
TANJU:

LAFFF YAPTI BAL KABAAA

yanıt1
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title