Haberler

Galatasaray'da Gomis mucizesi! Halil Dervişoğlu'nun ensesine yapışması için 3 maç yetti

Güncelleme:

Galatasaray'da 3. maçında 3 gole ulaşan Bafetimbi Gomis, sarı-kırmızılı takımda 2. dönemine fırtına gibi başladı. Fransız yıldız, 14 maçta 2 gol atan Diagne'yi geçerken, 21 maçta 3 gol atan Halil Dervişoğlu'nu da yakaladı.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor'u 4-2 yendiği maçta attığı golle skoru belirleyen Fransız golcünün, sarı-kırmızılı takımdaki 2. dönemi müthiş başladı.

Galatasaray'da Gomis mucizesi! Halil Dervişoğlu'nun ensesine yapışması için 3 maç yetti

GOMIS FIRTINASI

Bu haftaya kadar golcülerinden beklediği verimi alamayan Galatasaray'da Diagne 14 maçta 2 gol, Halil Dervişoğlu ise 21 karşılaşmada 3 gol atmıştı. Sarı-kırmızılıların, yeni transferi Gomis çıktığı şu ana kadar çıktığı 3 maçta kalitesini konuşturdu. Fransız golcü, 3 gol atarak Diagne'yi geçerken Halil Dervişoğlu'nu ise yakaladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (3)

trol savar:

her maç çifter penaltı atarsa gol kralı da olur

11
12
yanıtYanıtla
Murat ÖREN:

Gomis Türkiye'ye gelmiş yabancı futbolcular içinde bir sezonda en çok gol atmış oyuncudur. Türkiye liginde gol kralı da olmuştur. Söylediğiniz Halil Gomis'in tüyü olamaz.

13
3
yanıtYanıtla
Doğuş:

Gomis kalede oynasa bu kendini forvet sanan dan daha çok atar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title