Haberler

    Galatasaray'da 2 Yıldız Kadrodan Çıkarıldı

    Galatasaray resmi sitesinden yayınladığı sağlık raporunda Eren Derdiyok ve Selçuk İnan'ın sakatlıkları nedeniyle Antalyaspor maç kadrosundan çıkarıldığını açıklandı.

    Spor Toto Süper Lig'İn 8. hafta mücadelesinde Antalyaspor ile karşılaşacak Galatasaray'da Eren Derdiyok ve Selçuk İnan'ın maç kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.
    Galatasaray'ın yaptığı açıklama;
    Porto maçında forma giyemeyen Eren Derdiyok'un ağrı şikayetlerinin devam etmesinin, Selçuk İnan'ın ise Porto maçı sonrası sağlık ekibimizce yapılan değerlendirmede kasık adalesindeki ağrıların geçmediğinin tespit edilmesi üzerine her iki oyuncumuzun da Antalyaspor maçı kamp kadrosundan çıkarılmasına karar verilmiştir.
    Kamuoyunun bilgisine sunarız.
    G.Saray, Antalya'ya geldi
    Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında cumartesi günü  Antalyaspor'la karşılaşacak Galatasaray, Antalya'ya geldi.
    UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu ikinci hafta maçında Portekiz'in Porto  takımı ile karşılaşan sarı-kırmızı takım, özel uçakla Antalya'ya geldi.
    Dış Hatlar Gelen Yolcu Terminalindeki CIP kapısından çıkış yapan  sarı-kırmızılı kafile, Antalya Havalimanı'nda bir grup taraftar tarafından  karşılandı. Taraftarlar, teknik direktör Fatih Terim'e çiçek ve kaşkol takdim  ederken, futbolcular yoğun ilgi gördü.
    Kafilede, ikinci başkan Abdurrahim Albayrak da yer aldı.
    Galatasaray'ın Antalyaspor kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:
    Fernando Muslera, Mariano Ferreira, Maicon Roque, Serdar Aziz, Ahmet  Çalık, Garry Rodrigues,  Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmail Çipe, Martin  Linnes, Ryan Donk, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Fernando Reges, Yunus Akgün, Ozan  Kabak, Yuto Nagatomo, Muğdat Çelik, Sofiane Feghouli.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Eren Derdiyok Selçuk İnan Antalyaspor Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title