Haberler

Galatasaray, Bursasporlu Ali Akman'la sözleşme imzalamaya hazırlanıyor

Güncelleme:

TFF 1. Lig'de attığı gollerle adından söz ettiren ve birçok kulübün transfer listesinde bulunan Bursasporlu Ali Akman, Galatasaray ile Ocak ayında ön protokol imzalayabilecek. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve Fatih Terim'in mutlaka kadrosunda görmek istediği genç golcünün gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor.

Bu sezon TFF 1. Lig'de attığı gollerle adından söz ettiren Bursasporlu Ali Akman, Galatasaray'a transfer oluyor.

Avrupa kulüplerinden teklifler almasına rağmen önceliği Sarı-Kırmızılı kulübe veren genç yeteneğin mukavelesi sezon sonunda bitecek. Galatasaray da, 1 Ocak 2021 itibarıyla Ali Akman'la ön protokol imzalayabilecek.

YETİŞTİRME TAZMİNATI ÖDENECEK

Teknik direktör Fatih Terim'in kadrosunda görmeyi çok istediği golcü futbolcuyla şimdiden anlaşma imzalamak isteyen Sarı-Kırmızılılar, böylece yaz döneminde sadece yetiştirme tazminatı ödeyerek hem de daha fazla tecrübe kazanmış bir şekilde oyuncuyu renklerine bağlayabilecek.

11 MAÇTA 10 GOLE KATKIDA BULUNDU

18 yaşındaki futbolcu, bu sezon Bursaspor formasıyla 11 lig maçında 7 gol 3 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Ali Akman Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (6)

OZAN Aygırcı:

Fazla para harcamayin. Alın mahalle topçuları yine şampiyonluğa oynarsınız. Ne de olsa hakemleri arkanıza alarak en büyük transferleri yapmışsınız zatrlen. Sivas, Erzurum ve Ankaragücü maçlarındr net bir şekilde gördük.

2
2
yanıtYanıtla
hahaha:

fenev atlar yine ederinden fazla verir sonra da çocuğun kariyeri çöp olur örnek ömer faruk , ferdi , murat sağlam v. s.

2
2
yanıtYanıtla
ercan:

bu hastalık zamanı biz vatandaşlara beş kuruş faydasımı var kırk yıl seyretmesem aklıma gelmezler

1
1
yanıtYanıtla
Şimdi bittin işte..:

Tebrikler,

0
2
yanıtYanıtla
MARADONA 07:

Ayhan''ın yeğeni olunca Galatasaray kaptı tabi. . İyi oyuncu ama istikrar lazım.

2
0
yanıtYanıtla
Erdal sen:

3 yıl bursa da oyna avrupa seni kapar yoksa bitersin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title