Haberler

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, istifası sonrası bombaladı: Fenerbahçe ile dostluk hayata aykırı

Güncelleme:

Galatasaray'da Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, Sportif A.Ş'deki görevlerinden istifa ettiğini, Dernek Yönetim Kurulu'nda devam edeceğini açıkladı. Epözdemir, basın toplantısında istifaya götüren süreç hakkında, "Çok fazla görüş ayrılığı oluştu. Galatasaray ile Fenerbahçe dost olamaz. Bu hayatın olağan akışına ters. Bunu desteklemedim" dedi.

Başkan Burak Elmas'la seçim süreci yaşayan, 6 aydır Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Rezan Epözdemir, fikir ayrılığı sebebiyle Sportif A.Ş'deki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

FENERBAHÇE VURGUSU

Rezan Epözdemir, görüş ayrılılıkları ve bazı konularda yalnız kaldığı düşüncesiyle görevinden affını istediğini belirtti. Epözdemir'in Fenerbahçe ile dostluk projeleri hakkında atılan adımlara karşı olduğunu vurguladı.

Rezan Epözdemir'in açıklamaları:

"KAMUOYU ÖNÜNDE ÖZÜR DİLEYECEK"

"Fenerbahçe ile kadına şiddete karşı bir maç yaptık. Maç sonrası Erol Bilecik'in yakışıksız açıklamaları vardı. Buna karşı kurumsal ve bireysel bir cevap verilmesi gerektiğini başkanımıza söyledim. Sayın Bilecik, 5 kez beni aradı, mesajlar attı. Hukuken ve fiilen kabul edemeyeceğimizi, kamuoyu önünde özür dilemeleri gerektiğini, yoksa görüşmeyeceğimizi ifade ettim. Ama 'Dilim sürçtü' dedi. Bu inandırıcı değil.

"HAYATIN AKIŞINA AYKIRI"

Galatasaray ve Fenerbahçe dost olamaz. Bu hayatın akışına aykırı. Azami nezaket tamam ama dostluk hayatın akışına aykırı bir durum. Bu minvaldeki hareketler yanlıştır. Bunu Sayın Başkana defalarca söyledim.

"YÖNETİM KURULU ÜYESİYİM"

Sayın Başkanla derin fikir ayrılıkları oluşmuş durumda. Ben de Galatasaraylılık kültürüyle birlikte yazılı bir şekilde istifa beyanımı kulübe gönderdim. Galatasaray Sportif AŞ'deki başkan vekilliği ve yönetim kurulu üyeliğimden istifa ettiğimi bildirdim. Yönetim kurulu üyeliğim devam ediyor. Toplantılara katılacağım."

Kaynak: SonDakika.com / Spor

Rezan Epözdemir DOST Partisi Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title