Haberler

Galatasaray, Ankara'ya geldi

Güncelleme:

Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray, Ankara'ya geldi. Ankara Esenboğa Havalimanı'na ulaşan Galatasaray için geniş güvenlik önlemleri alınırken, sarı-kırmızılı takımın taraftarları, oyuncuları tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Kafile polis eşliğinde kendilerini bekleyen otobüsle konaklayacakları otele hareket etti.

- Galatasaray kafilesi, Ankara'da

ANKARA - Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan Galatasaray, Ankara'ya geldi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maç için kente geldi. Ankara Esenboğa Havalimanı'na ulaşan Galatasaray için geniş güvenlik önlemleri alınırken, sarı-kırmızılı takımın taraftarları, oyuncuları tezahüratlar eşliğinde karşıladı. Kafile polis eşliğinde kendilerini bekleyen otobüsle konaklayacakları otele hareket etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ankara Esenboğa Havalimanı Trendyol Süper Lig MKE Ankaragücü Galatasaray Ankaragücü Trendyol Ankara MKE Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title