Haberler

Formayı unutan Stoch'a büyük şok! Virüs kaptı

Güncelleme:

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Stoch, Slavia Prag'dan 1,5 milyon euro karşılığında PAOK'a transfer olmuştu. Bu sezon sadece 21 dakika forma giyen Slovak oyuncunun geçtiğimiz günlerde virüs kaptığı bildirildi.

Slavia Prag'dan sezon başında PAOK'a transfer olan 29 yaşındaki oyuncu, Yunan ekibinde futbolu adeta unuttu. Yunanistan Süper Ligi'nde PAOK beş maçı geride bırakırken, Stoch bu karşılaşmaların hiçbirisinde forma giymedi. Siyah-beyazlılar Avrupa kupalarında ise dört maça çıktı. Bunların ikisinde forma yüzü gören futbolcu, Bratislava karşısında 10 dakika ve Ajax maçında 11 dakika olmak üzere toplamda sadece 21 dakika sahada kaldı.

Formayı unutan Stoch'a büyük şok! Virüs kaptı

SADECE 20 DAKİKA SÜRE ALDI

Takımının oynadığı 9 maçta toplamda sadece 20 dakika sahada kalan Miroslav Stoch, PAOK'ta istediğini bulamadı. Slovak futbolcunun içinde bulunduğu durum hem ülkesinde hem top koşturduğu komşu ülkede haberlere konu oldu.

VİRÜS HASTALIĞINA YAKALANDI

Sakatlığı bulanmayan Stoch'un son günlerde sağlık durumunun da kötüye gitmeye başladığı, geçtiğimiz günlerde bir tür virüsten kaynaklanan hastalığa yakalandığı bildirildi. 'Stoch hayalkırıklığı yaşıyor' başlıklarıyla verilen haberlerde, oyuncunun iyice formdan düştüğü belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Miroslav Stoch Slavia Prag Yunanistan Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (13)

zahit:

siyah beyaz forma uğurlu değil

5
1
yanıtYanıtla
SADIK:

Renkli formalardan çok daha asil ve ruhu var emin ol

yanıt1
yanıt5
fenerlibahçeli34:

Geçmiş olsun Stoch. Yahu bu çocuğu Fenerdeyken pek severdim. Kenarda Otur dersin otururdu çık oyna dersin elinden geleni yapardı. Çaprazdan acayip şık goller atardı. Harcandı gitti. Geçen seneki Fenerde oynayanların hepsinden daha iyi ve cengaverdi. Bazı futbolcular kadersiz oluyorlar. Üzüldüm.

6
0
yanıtYanıtla
ANONİM:

FENER HARCADI BU ADAMI OYSA BAYAĞ İŞ YAPARDI

3
2
yanıtYanıtla
Belçika:

Virüs hastalığı ne demek???gasteci...

5
0
yanıtYanıtla
stoch adamdır:

Çok karakterli ve aslında potansiyeli yüksek bir oyuncuydu ama talihsizlik işte. .

2
0
yanıtYanıtla
PROF. YORUMCU:

KENDİNİ BİTİREN OYUNCU

2
0
yanıtYanıtla
CANMEN:

BüYüK GECMIS OLSUN. . . . STOCHUN BES KATINI PARA ALAN FUTBOLCULARIMIZ VAR. . . VE SUTLARI CERCEVE BULMIYO BILE. . . . AVRUPADA YILIN GOLüNE DAIMA ADAYDI. . . HAYATININ FORMUNDA VE O KADAR MACIMIZI IPTEN ALMASINA RAGMEN. . . BI TüRLü YöNETIM VE TEKNIK EKIBLE YILDIZI BARISMADI. . . . TARAFTARIN SEVDIGI OYUNCULARI NEDENSE TEKNIK HEYETLER BI TüRLü CEKEMIYOR. . . NE BICIM KIBIRSE ARTIK. . . . ADAMI YILLARCA GEZDIRDIK KIRALAYA KIRALAYA. . . HEMDE DüSüK LIGLERE. . . . YAZIK GüNAH. . .

1
0
yanıtYanıtla
Tırcı Osman:

Virüs hastalığı :)

0
0
yanıtYanıtla
Hacı ama amca değil:

Bir yerde virüs kapmış teşhis de koymadılar galiba virüsün çeşidi hakkın da umarım yakında sağlığına kavuşur

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title