Haberler

Fikret Orman, Takımdan Gidecek 2 İsmi ve Guti'yi Açıkladı

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre ve Tolga Zengin ile yolların ayrılacağını açıkladı. Orman ayrıca kalan 8 haftada Şenol Günşe ile görüşeceklerini ve Guti'ye şans vereceklerini açıkladı.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in önümüzdeki sezon takımda olmayacağını açıkladı. Orman ayrıca Karius'un yerine Utku'nun oynaması gerektiğini söyledi. Orman ayrıca Guti'ye kalan 8 haftada şans tanıyacaklarını sözlerine ekledi.

Beşiktaş Başkanı Orman yayıncı kuruluşa verdiği röportajda şu ifadeleri kullandı:

Şenol Güneş'e gönül kırgınlığım yok. Bu duygusal değil profesyonel bir ilişki.

TOLGA ZENGİN VE GÖKHAN TÖRE SENEYE YOK

Bir dahaki dönemde ikisiyle de (Tolga Zengin ve Gökhan Töre) çalışmayı düşünmüyoruz. Gökhan Töre de Tolga da kontratlarını bitirmek istediler, başka takıma gitmek istemediler. Gökhan Töre bir türlü sakatlıktan çıkamadı. Bizde iyi genç oyuncular var. Tolga olmazsa onun olmasını daha uygun buluyorum.

Kalede Karius var mümkünse Utku'nun oynamasını istiyorum ben. Ne zaman Utku Beşiktaş'ın kalecisi olacak potansiyeli yakalayacak? Sezon sonuna kadar Karius ile devam edeceğiz, yeni hoca gelecek, onunla tartışacağımız konular var.

Fikret Orman 2 Ayrılığı ve Guti'yi Açıkladı

"GUTI'Yİ DENEYECEĞİZ"

Bizim camiamızın insanları bizim açımızdan bir pırlantalar. Rıza hoca bizim kaptanlığımızı yapmış efsanedir. Mehmet hoca çok iyi bir oyuncuydu. Çok önemli figürler Beşiktaş için. Bu kararda mantık çerçevesinde hareket edeceğiz. Kimseyle bir görüşme yapmadım. Önümüzdeki hafta teknik direktör çalışmalarına bağlayacağız.

Guti'ye bir şans vermemiz lazım. Önümüzde kalan 8 haftada hocamızla görüşeceğim. Guti önemli bir figür ve futbol adamı, biz buraya getirirken istikbal ile ilgili düşüncelerimiz vardı. O süreçte kendini göstermesi, onun hakkındaki fikirlerimizi netleştirir. Şenol Hoca ile konuşacağız, onu biraz daha yetkilendirmesini isteyeceğiz ve bu şekilde fikrimiz netleşecek. Şenol Güneş'in fikirleri önemli ama bizim karar vermemiz lazım. Beşiktaş hocalığı zor bir görevdir.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Guti Hernández Fikret Orman Gökhan Töre Beşiktaş Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Bakmadan Geçme

Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

İsrail, Türkiye ile serbest ticaret anlaşmasını feshediyor

500

Yorumlar (13)

Can:

Şenol’un 8 maçta kulübe yasaklayın para göz biri işi rastgelesin

2
14
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

sen zaten deneme tahtasisin uyuz

4
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

akıllanmışlar galiba

5
2
yanıtYanıtla
..:

ırkçı değiliz, ama boşta olan ve bu takımla özdeşleşmiş hocalar var ken neden bu adam ? özelliği dedir bu adamın ?

2
2
yanıtYanıtla
kurki41:

abdullah avcı ya ne dersiniz

1
3
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

BENİM YAPTIĞIM HATALARIN AYNISINI YAPIYON FİKOOOO

3
0
yanıtYanıtla
ASLI:

SERGEN YALÇINI GÖRSENE KÖR FİKO

0
0
yanıtYanıtla
team system:

Suratına bakılacak insan değilsin Fikret Orman ! Gerçek kişiliğini birçok taraftarımız yeni yeni görüyor öğreniyorlardır belki !

0
0
yanıtYanıtla
yasin7:

tek çare SERGEN

0
0
yanıtYanıtla
BTK:

biraz araştırsanız biraz baksanız paralar nerde cebe indirdin şöyle ettin böyle ettin bunları söylemeden önce biraz borç ne nereye borçluyuz bir araştırsanız bu adam borç icinde aldı bu takımı kaldırmaya çalıstı ama o kadar para nerde dıyorsunuz bizim borcumuzun en buyugu yıldırım demirörendir. bu takımın ıcıne ettı borclandırdı gıttı ve bugun olmus bız bu adama hala borc oduyoruz bıraz arastırın bıraz bılınde konusun bu adam bu takımı adam ederken bas ustunde tutuldu sımdı para nerde dıyorsunuz

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title