Haberler

FIFA, 2022 Dünya Kupasında Beraberliği Kaldıracak, Takımlar Penaltı Atışlarına Geçecek

FIFA, Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupasının grup maçlarında beraberlik kuralını kaldıracak. 90 dakikası berabere biten maçlarda direkt olarak penaltı atışlarına gidilecek.

FIFA, 2022 Dünya Kupası'nda devrim gibi değişikliğe hazırlanıyor. Katar'da 2022'de düzenlenecek turnuva şu an 32 takımla planlanıyor. Ancak The Sun'un haberine göre FIFA Başkanı Gianni Infantino, Katar'ı ikna edip kupayı 48 takımla oynatabilirse sıra dışı bir değişiklik yapacak. Bir başka değişiklik ise grup maçlarında beraberlik halinde direkt penaltı atışlarına gidilmesi. Penaltıları kazanan takım 2, kaybeden ise 1 puan alacak.

FIFA, 2022 Dünya Kupasında Beraberliği Kaldıracak, Takımlar Penaltı Atışlarına Geçecek

FIFA, ÜST TURA ÇIKMAYI GARANTİLEYEN TAKIMLARA ENGEL OLMAK İSTİYOR

Beraberliğin kaldırılma nedeni ise grubun son maçında iki takımın berabere kalarak üst tura çıkmayı garantileyecek olmasına engel olmak. 2018 Dünya Kupası'nda Fransa ile Danimarka'nın berabere kalarak gruptan birlikte çıkmaları, İngiltere ile Belçika arasındaki maçın anlamının kalmaması ve Senegal'in fair-play'le elenmesi gibi durumlar tartışma konusu olmuştu.

ABD-Kanada-Meksika ortaklığında yapılacak 2026 Dünya Kupası 48 takımla oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

The Sun Katar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

KSK li mesut:

Bu habere en çok conconlar üzülür. Fenerbahçe maçlarında beraberlikte, üçlü çektiremeyecekler artık. Yazık ya...

10
15
yanıtYanıtla
kskli mesut az biraz beynin olsun:

ne diyosun lan sen amuagoduuum gidin siz dökülen takımınızı toplayın aptallar. tam bir aptalsın tam senin gibiler yüzünden memlekette herkes birbirine taraftar olarak düşman.

yanıt3
yanıt4
abdullah:

siz gs ve bjk ile sahanızda berabere kaldık diye seviniyorsunuz.

yanıt0
yanıt1
ŞAPKACI:

HAH BUNU BEKLİYORDUM UZUN ZAMANDIR ŞİMDİ OLDU. KADIKÖYDE BERABERLİĞE YATAR SONRA BELKİ ŞANSLA PENALTILARLA ORDA GALİP GELEBİLİRİZ. ZATEN BAŞKADA ŞANSIMIZ YOKTU. GEL 2022 GEL. TABİİKİ İNŞALLAH LİGLEREDE YANSIR. LİGDE KALIRSA AKHİSARI BİLE YENEBİLİRİZ.

5
5
yanıtYanıtla
...:

Lan bi yürü git manyak mıdır nedir. .

yanıt2
yanıt1
haddinizi bildiren ASLAN:

hahh komik çocuk seni. . güzel uggulama aslında bu önceden olsa kadıkoyde gs kupa kaldıramayabilirdi. akhisarı yenip şampiyon olurdun ya da türkiye kupasını filan alırdınız da son 5 yılı kupasız kapatmamış olurdunuz haaahhhh

yanıt0
yanıt0
ŞAPKACI:

HADDİNİ AŞAN ÇAKAL. HADİ SENDE. YILLARDIR ORDA HEP HAKEM HATALARIYLA YENEMEDİ GALATASARAY SİZİ. GETİRİN İLK MAÇTA YABANCI BİR HAKEM BAKIN NE OLUYOR.

yanıt0
yanıt0
Tespit Direktör:

Stadın ışıklarını kapatın; yazı tura atın olsun bitsin.

7
1
yanıtYanıtla
akengin:

galibiyet ve mağlubiyet bunlarıda kaldırsınlar

5
2
yanıtYanıtla
GRUP MAÇLARI KALDIRILSIN:

çözüm istiyorlarsa grup maçları yerine direkt ikişer takım eşleşsin, eleme usulü oynasınlar, 1. turda yenenler 3. tura direkt çıksın, yenilenler 2. tur aynasın aralarında. bu şekilde herkesin ikinci bir şansı olmuş olacak, hiç bir maç berabere bitmeyecek

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title