Haberler

Fenerbahçeli Rambo Okan, Beşiktaşlı oluyor! Güzel fenomene sarılıp 2 şartını açıkladı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin amigosu olarak tanınan Rambo Okan, 2 şart sunarak Beşiktaşlı olacağını açıkladı. Sosyal medya fenomeni Selen Yakıcı'nın videosunda konuşan Rambo Okan, 1 milyon dolar verilmesi ve Selen Yakıcı ile bir ay boyunca yemek yemesi durumunda Beşiktaş taraftarı olacağını belirtti.

Son dönemlerde sosyal medyada Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a gösterdiği tepki videolarıyla gündeme gelen amigo Rambo Okan, şimdi de güzel fenomen Selen Yakıcı'nın videosunda ortaya çıktı.

Fenerbahçeli Rambo Okan, Beşiktaşlı oluyor! Güzel fenomene sarılıp 2 şartını açıkladı

"BEŞİKTAŞ BANA 1 MİLYON DOLAR VERECEK"

Selen Yakıcı'ya sarılarak video çeken Rambo Okan yaptığı açıklamada, 2 şartla Beşiktaşlı olacağını belirtti. Rambo Okan videoda, "Beşiktaşlı olurum, niye olmayayım! 2 şartım var. Birincisi 1 milyon dolar verecek Beşiktaş Kulübü, İkincisi ise Selen Yakıcı ile bir ay boyunca yemek yiyeceğim." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (6)

DODOK DODOK:

Benim için Rambo Okan bitmiştir...

60
7
yanıtYanıtla
Sakir Saban:

Enayilere duyurulur demek istemis

13
5
yanıtYanıtla
Samet Baş:

Senin gibi olduğu zeminde kayan bir adam Beşiktaş'a verse 1 milyon doları yine de Beşiktaşlılığı kabul edilemez. Hakkınla oyna şerefinle kazan mottosuna sahip takımın bahsettiği iki unsuru da taşımadığını düşünüyorum

9
9
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Fenerbahçeliler ulen adamın parasını niye ödemiyorsunuz yıllarını sarı laciverte adamış olan Özkan'a revami bu yaptığınız:))) bak adam parasız kalmış 1 milyon dolara Beşiktaşlı olurum diyor. Bizde la havle diyoruz.

7
5
yanıtYanıtla
UğuR DURAN:

Demek ki neymiş, Rambo Okan bile satın alınabiliyorsa, Ekonomik kriz var demektir... :)))

5
1
yanıtYanıtla
Mustafa :

Aç tavuk kendini darı ambarında sanır

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title