Haberler

Fenerbahçe Yönetimi, Van Persie'yi Satma Kararı Aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de devre arasında Çin'den gelen 22 milyon Euro'luk teklife rağmen bırakılmayan Robin van Persie için yönetimden satış kararı çıktı.

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla transfer ettiği dünyaca ünlü Hollandalı yıldız Robin Van Persie, gösterdiği performanstan ötürü sezon bitmeden satış listesine kondu.

YÖNETİCİLER ÇILDIRDI

Uçan Hollandalı olarak geldi, Fener'i bin pişman etti. Sezon başında yedek kaldığı için tepkileriyle gündem yaratan Robin van Persie, sezon sonuna gelinirken bekleneni karşılayamadı. Osmanlı maçında net pozisyonda topu ıska geçen Hollandalı golcü için yöneticiler, "Bunu atamayacaksın da neyi atacaksın" diyerek tepki gösterdi.

ŞAMPİYONLUK SÖZÜ VERMİŞTİ

AMK gazetesinin haberine göre; Robin van Persie'ye devre arasında Çin'den 22 milyon Euro'luk bir teklif gelmiş ancak Başkan Aziz Yıldırım, satışına izin vermemişti. Hollandalı yıldız, kariyerine Fenerbahçe'de devam etmek istediğini belirtip şampiyonluk sözü vermişti. Ancak Van Persie'nin kötü performansı nedeniyle Aziz Yıldırım'ın satmadığı için pişman olduğu öğrenildi.

BEKLENENİ VEREMEDİ

Robin van Persie, yedek kaldığı maçlarda hocasına tepki gösterdi. İlk 11'de başladığı maçlarda ise bekleneni karşılayamadı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Robin Van Persie Fenerbahçe Spor Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

500

Yorumlar (11)

7ENEVBAHÇE:

Van persie feneve gitti adamın hayatı karardı . . .

2
4
yanıtYanıtla
Ahmed AHMEDINOVMobil-IOS:

Eger MOUSA SHOW KALSA IDI SU ANDA 8-10 PUAN ONDE IDIK .

5
0
yanıtYanıtla
.:

11 e satarsınız artık o golü kaçıran adamı almaz hiçbir takım 5 yasındaki cocuk atar la

5
0
yanıtYanıtla
realite:

sorun sadece v. perside değil, bence v. persie koşuyor pas atıyor, pozisyonada giriyor, biraz şanssız, asıl sorun üretemeyen orta saha, topal iyi kesici ama oyun kurması çok zayıf, josef zaten niçin alındıki, bence gereksiz pas atmasını hiç bilmiyor tam kazma onun yerine ozan oynamalı(topuz bile oynar), ribas evlere şenlik tüm topları eziyor, acil bir 10 numara lazımdı, geç kalındı. . bir de nani kendine bakmıyor(gece hayatı mı var, güçsüz), nani güçlü olursa , orta sahadan ara pas gelirse v. persie mutlaka atar,

2
0
yanıtYanıtla
KENAN:

RVP FENERE GELEREK İNTİHAR ETTİ . ADAMIN MAÇLARDA KULÜBEDE YÜZÜNE BAKIN PİŞMAN

1
0
yanıtYanıtla
MMOM:

Vakıa Suresini her gece okuyan, edebiyyen fakirlik yüzü görmez.

1
0
yanıtYanıtla
GFB:

birader boş yapmayın ilk önce vitor perıa gitmesi lazım rvp bir topa vuramadı diye şuç bulmayın josef souza gitmesi lazım orta sahanın güçlenmesi lazım

1
0
yanıtYanıtla
78:

servetin yerine bu kaldı ikide bir burnunu siliyor sümüklü persi:)

1
0
yanıtYanıtla
???????????????????:

Sen baştan hocanı sat kov suç hocada getir başka hocayı gör bu takımı ve oyuncuları bu hoca hoca deil her seferinde yazıyorum kov hocayı aziz yıldırım bu hocadan bir cacık olmaz başarı bekleme kov gitsin

1
0
yanıtYanıtla
yzb:

Kabahat yönetimin sadece RVP. olsa gül suyu. FB. de dolu. Serdal, Emenike, topuz, diego, meireles dolu. Yap garanti para artı forma artı pirimli sözleşme adam sahada ölüsü gezse kesemezsin. Parayı alır.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title