Haberler

Ali Koç'tan sahadan çekilen U19 takımını mest edecek jest

Güncelleme:

Fenerbahçe'de Süper Kupa protestosunun ardından sahadan çekilme kararı alan U19 takımı, yönetim tarafından ödüllendirilecek. Yönetim, sahadan çekilen genç oyunculara, Süper Kupa'yı kazanmışlar gibi ödül verecek.

Fenerbahçe'de, tarihi Süper Kupa protestosunun yankıları sürüyor. Sahadan çekilme kararının arkasında duran sarı-lacivertli yönetim, U19 takımını ödüllendirme kararı aldı.

KUPAYI KAZANMIŞ GİBİ PRİM ALACAKLAR

Yönetim, Şanlıurfa'ya gidip sahadan çekilen takımlarına kupa primi verecek. Genç oyunculara, Süper Kupa'yı kazanmışlar gibi sezon öncesi belirlenen ödül yönetmeliği çerçevesinde prim yatırılacak.

Ali Koç'tan sahadan çekilen U19 takımını mest edecek jest

"İSYAN ETTİĞİMİZ NOKTADAYIZ"

Sözcü'de yer alan habere göre; Başkan Ali Koç da hem maç öncesi hem de sonrası U19 takımına teşekkür etti. Ali Koç karşılaşma öncesi, "Camiamızın yaşadığı haksızlıklara, adaletsizliklere, çifte standarda ve emeğimizin çalınmasına isyan ettiğimiz noktadayız. Zorunluluktan yapmaya karar verdiğimiz bu eylem umarım Türk futbolunda yapılması gereken temizliği başlatır" ifadelerini kullandı.

Ali Koç'tan sahadan çekilen U19 takımını mest edecek jest

"FENERBAHÇE TARİHİ SİZLERDEN BAHSEDECEK"

Maçın ardından ise Koç, "Üzülecek bir şey yok, tüm camia sizlerle gurur duyuyor. Fenerbahçe'nin haklı isyanında ve tepkisinde tarih sizleri yazacak. Fenerbahçe tarihi sizlerden bahsedecek" diye seslendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Süper Kupa Ali Koç Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (67)

Adem Bilican:

50 saniyelik maçı bile kaybeden başkan olarak yazcak tarih...

976
271
yanıtYanıtla
Serhat Seyran:

Yok yaaaa sakillll

yanıt7
yanıt12
M.C B:

Evo20 ve Gökhan eker için belirtiyorum; evo20 maçtan anlayan biri olsan U19 takımınızın maç önü yaptığı anlaşmaya kendileri uyup ön alanda baskı yapmaz geride beklerlerdi sizin yaptığınız 50. Saniyede gol yiyince yedirememek ve çamur atmak çakallık hikaye.. Gökhan eker sana gelince 16 değil 19 takımı ve sizin protestonuz bizi ilgilendirmiyor erkek gibi oynasaydı takımınız, kasım-Ocak aylarına kadar liderken aklınız nerdeydi haksızlık varsa sade size mi, geri düşünce anca tff GS’li hadi ordan..

yanıt1
yanıt0
EVO20 :

6S'li oyuncularin adiliği diyelim buna bence maçtan önce konuşulana uymayan çakallar. Takımın simgesi aslan değil çakal olmalı ??

yanıt323
yanıt611
Sinan Bulduk:

Evo , 50 saniye ağır gelmiş sana , daha çıkaramamışsın..

yanıt436
yanıt137
Mehmet Acıoğlu:

Başkanı ne ki taraftarı ne olsun yalı çocuğu size azbile Yapıyor evo20

yanıt269
yanıt119
Nuri Aga:

EV020:adilik sizde olmasa adam gibi kadro çıkarırdı başkanınız.

yanıt216
yanıt69
Git Bi Bak:

:):):):):) ulan ne güldüm iftar saati :):):):) iyi bayramlar

yanıt14
yanıt13
gökhan eker:

16 yasindaki cocuklara gol atmis gs helal olsun ne kadar sevinse az. Yazik diyorum sadece bi takim anca bu kadar kuculebilir. Karsisindaki takim hakem terorunu anlatmaya cabalarken ustelik

yanıt72
yanıt117
Süleyman Koç:

Rezillik ödülü mü ilk defa duydum ?

441
125
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title