Haberler

"Fenerbahçe'yle Kilit Bir Maç Oynayacağız"

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fenerbahçe Karşısına İki Forvetle Çıkmayı Planlıyor.

Trabzonspor'un Brezilyalı yıldızı Alanzinho, Fenerbahçe maçının ligin gidişatı açısından önemli olduğunu belirterek, "O yüzden Fenerbahçe ile kilit özelliği taşıyan bir oynayacağız. Kazanırsak hem rakibimize önemli bir darbe vurmuş olacağız, hem de Liverpool maçı öncesi moral bulacağız" dedi. Alanzinho, Türk Milli Takımı'ndan kendisine bir teklif gelmesi durumunda bunu düşünebileceğini de söyledi.

Spor Toto Süper Ligi'nin 2. haftasında yarın akşam sahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Trabzonspor'da futbolcular ve teknik heyet, dün 59. yaşını kutlayan Başkan Sadri Şener'e, 3 puanı doğum günü hediyesi olarak vermeye hazırlanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in hafta içerisinde yaptırdığı antrenmanlarda oldukça hırslı gözüken futbolcular, Fenerbahçe maçı için hocalarına galibiyet sözü verdi. Bordo - mavili takımın Brezilyalı yıldızı Alanzinho, Fenerbahçe'yle kilit özelliği taşıyan bir maç oynayacaklarını belirterek, "Bu maç ligin gidişatını belirleme açısından oldukça önemli. Bu maçı kazandığımız taktirde hem rakibimize önemli bir darbe vurmuş olacağız, hemde Liverpool maçı öncesi moral bulacağız. Kendimize güveniyoruz ve sahadan iyi bir skorla ayrılacağımızı düşünüyoruz" dedi.

"TÜRK MİLLİ TAKIMINDAN TEKLİF GELİRSE DEĞERLENDİREBİLİRİM"

Alanzinho, Trabzon'da mutlu olduğunu da belirterek, "Daha önce oynadığım ülke olan Norveç'te bana milli takım için teklif gelmişti ama kabul etmemiştim. Tabiki en büyük hayalim Brezilyala milli takımında oynamak. Ama burada Marca Aurelio'nun Türk Milli takımında oynaması bana bir örnek teşkil edebilir. Eğer Türk Milli takımından bana bir teklif gelirse buna sıcak yaklaşabilirim" dedi. Alanzinho, Süper Kupa'yı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını da belirterek, "Trabzonspor benim için Türkiye'nin yenilikçi ve devrimci yıldızıdır. Bana anlatılanlardan öğrendiğim kadarıyla Türk futbolculanda bir değişimin öncüsü ve burası benim için Türkiye'nin en iyisi" diye konuştu.

GÜNEŞ'TEN İKİ FORVET

Daha önceki maçlarda Teofilo'yu ileride tek başına görevlendiren ve Burak Yılmaz ile onu destekeyen Güneş'in bu kez Burak'ı kulübeye çekmesi ve ileride Umut - Teofilo ikilisine görev vermesi bekleniyor.

JAJA KULÜBEDE SIKILDI

Bordo - mavili takımın yeni transferi Jaja, forma giymek için sabırsızlanıyor. Transfer edilmesinin ardından kulübeye mahkum kalan Jaja'nın, Fenerbahçe maçının ikinci yarısında görev alması bekleniyor. Jaja, takımın izlediği maçlarda çok iyi bir performans ortaya koyduğunu belirterek, "Bende futbolumla bu takıma katkı yapmak istiyorum. Herkes Beşiktaş'a attığım golü konuşuyor. Ben ise ligde bunun benzeri bir çok gol atmak için heyecanla bekliyorum" dedi.

HACISALİHOĞLU: "KAZANACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Fenerbahçe maçını kazanacaklarına inandığını belirterek, "Çok iyi futbol oynuyoruz. Çok formdayız ve kazanmak zorundayız. Bunların hepsi birleşince kazanacağımıza inanıyorum. Tüm camia bu maçtan alınacak bir zafere kilitlenmiş durumda. Futbolcularımız ve teknik heyetimizde bunun bilincinde. Tabi rakimizde kazanıp, moral bulmak isteyecektir. Taraftarların güzel bir 90 dakika izleyeceğini tahmin ediyorum. Fair - play çerçevesinde 90 dakika sonunda kazanan tarafın biz olmalıyız" şeklinde konuştu.

AVNİ AKER'DE 126 GÜNLÜK HASRET SONA ERİYOR

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndaki yenileme çalışmaları nedeniyle 19 Nisan 2010 tarihinden itibaren iç saha maçlarını İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Trabzonspor'da 126 günlük hasret yarın sona eriyor. Statta yapılan kapasite artırım ve zemin yenileme çalışmalarının ardından yeni haliyle ilk kez seyircilerine, 'Merhaba' diyecek olan Avni Aker Stadyumu'nda, yeni transferlerden Glowacki, Jaja ve Barış Ataş da ilk kez taraftar önüne çıkmanın heyecanını yaşayaacak.

ENGİN BAYTAR ÇOK ÜZGÜN

Trabzonspor'da kasıklarından yaşadığı sakatlık nedeniyle iki haftadır takımdan ayrı kalan ve Fenerbahçe maçında da forma giyemeyecek olan Engin Baytar, çok üzgün. Takımdan ayrı kalmak zorunda olmanın çok zor olduğunu söyleyen Engin, "Bir an önce iyileşmek için yoğun şekilde antrenmanlarımı ve tedavilerimi sürdürüyorum. Umarım takım arkadaşlarım hem Fenerbahçe'yi mağlup eder, hem de Liverpool karşısında iyi bir sonuç elde edip turu bize getirirler" diye konuştu.

TRABZONSPOR 121, FENERBAHÇE 122 GOL ATTI

Öte yandan Traboznspor ile Fenerbahçe yarın yapacakları karşılaşmayla birlikte 103. kez karşılaşacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 102 karşılaşmada Trabzonspor, 36 kez sahadan galibiyetle ayrılırken, Fenerbahçe'nin 38 galibiyeti bulunuyor. 28 Karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Söz konusu maçlarda Trabzonspor, 121 gol atarken, kalesinde 122 gol gördü.

BİLETLER PAHALI OLMASINA KARŞIN TÜKENDİ

Trabzonspor'un Fenerbahçe maçının biletleri geçtiğimiz sezonlara oranla yüzde yüz zamlı satılmasına karşın tükendi. Takımın sezona iyi bir başlangıç yapması ve Liverpool maçında sergilediği performans taraftarları fazlasıyla memnun ederken, bordo - mavili taraftarlar kombine satışlarını da patlattı. Daha önce 9 bin civarında olan kombine satış rakamının, 11 bini geçtiği belirtildi.

TRABZONSPOR'UN FENERBAHÇE MAÇI MUHTEMEL 11'İ ŞU ŞEKİLDE:

Onur - Serkan, Glowacki, Egemen, Cale - Colman, Selçuk, Ceyhun, Alanzinho - Umut, Teofilo

SAKAT: Engin Baytar

CEZALI: Yok

BİLET FİYATLARI: Kale arkası: 50 TL, Türk Telekom Tribünü (Maraton): 100 TL, Mistafir seyirci tribünü: 100 TL, Kapalı kenar: 150 TL, Kapalı orta: 200 TL, VIP: 300 TL.

YUNUS EMRE SEL - TRABZON / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail savaş uçakları sivillerin toplandığı bölgeye bomba yağdırdı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title